Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetséges, hogy túl szűk vagyok?

Lehetséges, hogy túl szűk vagyok?

Figyelt kérdés

Egyértelműen szűz vagyok. Olyan szűk, hogy a tampont is alig tudom felhelyezni, fáj. Csak egy ujjam fér be. Ez normális? Félek, ha majd arra kerül a sor, mi lesz...

18/l

2014. jún. 16. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
A szűkség törvényt bont és hártyát..
2014. jún. 16. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindehhez vékony is vagy? Milyen magas és kilóid száma?
2014. jún. 16. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Bármit megadnék egy ilyen szük barátnöért ;)

Szóval nincs baj nyugi :)

2014. jún. 16. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Ennek inkább pszichés oka van. Ha majd arra kerül sor és olyannal leszel, akit szeretsz és kívánsz, be fog férni és túl szűk sem leszel, ne aggódj.
2014. jún. 16. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Pont ugyanez volt velem is, és nem volt könnyű az elején... Mert fájt is, és sokat kellett tágítani. Nehogy elkeseredj, próbálkozzatok majd! :) Most már úgy élvezem, hogy csak na! És elég volt hozzá pár alkalom!
2014. jún. 16. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Tök normális. Én amikor még szűz voltam akkor 1 ujjamat SE tudtam feldugni. Nagyon fájt az első, de ki lehet bírni :D sőt, csak az első 10perc fájt, az utolsó 10perc pedig élvezetes volt. Ne félj, nem olyan nagy cucc az első :D 17/L
2014. jún. 16. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy túl szűk hüvely. Ha most mesterséges megtermékenyítéssel teherbe esnél, a gyereket akkor is simán meg tudnád szülni, márpedig ahol kifér egy gyerek, oda befér egy szerszám. Egyszerűen nem vagy laza, nem vagy felizgulva, ezért nem tágul a hüvelyed amikor magadnak nyúlkálsz.
2014. jún. 16. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!