Ha szűz lánnyal voltam, de túl szűk volt, ezen lehet valahogy segíteni?
összeszorította direkt mikor a farkalás következett,mert bizalmatlan.
legközelebb piáztasd egy kicsit előtte,közben.
első vagyok,akkor átfogalmazom,hogy a mínuszoló gyengeelméjűek is megértsék.
piáztatás=nagyobb hangsúly a hangulatkeltésen.
intim helyzetben állj meg néha,dumálj vele egy kicsit,hogy old az izgalmát,dicsérd a cicijét,adj nekik külön nevet én macska neveket szoktam,ezen elrötyögnek egy kicsit és megint oldódik.
ujjazás közben rakd közel a gyíkod a nunijához és úgy ujjazd,aztán ha érzed,hogy sóhajtgat,vagy lazább,akkor benyomod és bent tartod nem mozogsz,beszélhetsz vele egy kicsit ilyenkor megint,vagy mondod neki-oda nézz miki egér van a tévében haha.
terelsz és észre sem veszi már dugod,mert folyamatosan lefoglalod az agyát nem hagyod gondolkodni és elemezni a helyzetet.
mégtöbbet?:)
a bal melle legyen mirci,a jobb melle meg cirmi:)))
kérd ki a véleményét,hogy melyik név tetszik neki jobban a cirmi,vagy a cilike,de biztosítsd róla,hogy egy ilyen szép mellhez szerinted a cirmi illik.
aztán következő alkalommal,vagy mások előtt kezdj el beszélni a macskákról és kérdezd meg nevetve tőle,hogy hogy vannak a cicusok?:)
kis közös intim titkok amiket más nem fog érteni,de köztetek erősíti a kötődést haha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!