Nagyon vágyom már a szex-re. De még szűz vagyok és tartok tőle hogy túl szűk leszek, vagy hogy esetleg nagyon fog fájni. Tudtok ebben segíteni, tanácsot adni? 16/L
Hát először is én nem szeretkeznék olyan fiúval, aki 18 éves létére már sok lánnyal volt. Nem utal egészséges szexusra. És az intim egészsége is bizonytalan - ha nem amiatt lesz fájdalmad, amiért a kérdést föltetted, lehet nemi betegségtől is, amit tőle kapsz el, és attól aztán igazán rossz első élményed lehet. Egyetlen együttlét miatt utána hónapokig orvoshoz járni.. hhháát.. nem éri meg!
Másodszor pedig: ha majd már sok időt eltöltesz a kedveseddel az ágyban szerelmeskedéssel, mondjuk 5-10 hónapot aktus nélkül, akkor nem lesz már ilyen félelmed az aktustól.:)
"Hát először is én nem szeretkeznék olyan fiúval, aki 18 éves létére már sok lánnyal volt"
ch Kérlek...
10: ez nem igaz, mert nyállal is rengeteg dolog terjed. Csókkal és orális szexszel is, és ha megpuszilod a fütyijét gumi nélkül, úgy is!
És az intim szőrzeten is megtelepedik sokminden, onnan is elkaphatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!