Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon vágyom már a szex-re....

Nagyon vágyom már a szex-re. De még szűz vagyok és tartok tőle hogy túl szűk leszek, vagy hogy esetleg nagyon fog fájni. Tudtok ebben segíteni, tanácsot adni? 16/L

Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok.
2014. jún. 24. 01:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
te erre mit mondanál....
2014. jún. 24. 01:44
 2/14 anonim ***** válasza:
ha nagyon fájna, akkor azt mondod a barátodnak, hogy "nagyon fáj, álljunk le". Túl szűk biztos nem leszel, egy gyerek is kifér azon a lyukon. Az viszont lehet, hogy görcsösen összeszorítod magad, ha félsz. Akkor szép lassan kell hozzászoknod, orál, ujjazás, kézimunka ilyesmi.
2014. jún. 24. 01:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt a kedveseddel és miket csináltatok már és hányszor kb.?
2014. jún. 24. 01:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem te még ne vágyj a szexre, mert ha ilyen kérdéseket teszel fel, az azt jelenti, hogy nem vagy készen rá.
2014. jún. 24. 01:51
 5/14 A kérdező kommentje:
2hónapja leszünk együtt.Semmit nem csináltunk még, ő 18éves tapasztalt.Sok lánnyal volt már együtt.Viszont én szégyenlős vagyok, hogy nem fogok neki megfelelni..:)
2014. jún. 24. 01:52
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
ha gondolod bekukkantok és megnézem mi a szitu
2014. jún. 24. 01:53
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát először is én nem szeretkeznék olyan fiúval, aki 18 éves létére már sok lánnyal volt. Nem utal egészséges szexusra. És az intim egészsége is bizonytalan - ha nem amiatt lesz fájdalmad, amiért a kérdést föltetted, lehet nemi betegségtől is, amit tőle kapsz el, és attól aztán igazán rossz első élményed lehet. Egyetlen együttlét miatt utána hónapokig orvoshoz járni.. hhháát.. nem éri meg!

Másodszor pedig: ha majd már sok időt eltöltesz a kedveseddel az ágyban szerelmeskedéssel, mondjuk 5-10 hónapot aktus nélkül, akkor nem lesz már ilyen félelmed az aktustól.:)

2014. jún. 24. 01:56
 8/14 A kérdező kommentje:
De ha védekezünk akkor nem kaphatok el semmitse..:)
2014. jún. 24. 01:58
 9/14 anonim ***** válasza:

"Hát először is én nem szeretkeznék olyan fiúval, aki 18 éves létére már sok lánnyal volt"

ch Kérlek...

2014. jún. 24. 01:59
 10/14 anonim ***** válasza:

10: ez nem igaz, mert nyállal is rengeteg dolog terjed. Csókkal és orális szexszel is, és ha megpuszilod a fütyijét gumi nélkül, úgy is!

És az intim szőrzeten is megtelepedik sokminden, onnan is elkaphatod!

2014. jún. 24. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!