Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak viselkedésből mondjuk...

Csak viselkedésből mondjuk osztályban, el lehet dönteni ki szűz és ki nem?

Figyelt kérdés
(inkább lányokra értem)

2014. jún. 21. 13:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%

Persze, hogy el lehet dönteni, a szűzek általában azt hiszik, hogy ők mindennél értékesebbek úgy is viselkednek, azt hiszik majd ővék lesz a legistenibb fallosz... :-)

...aztán persze mivel nem jön a herceg fehér lovon, de ugyanakkor feszíti a hormon a puncijukat, így megdugatják magukat valakivel (tökmindegy kivel)... ...majd természetesen csalódnak...

...majd rájönnek, hogy a szexre születtek, na azok már csak élvezik az életet, nem tartják magukat különbnek, de ezt mástól is elvárják! :-)

2014. jún. 21. 13:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Dehogy lehet eldönteni...
2014. jún. 21. 13:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem nagyon, mert egyre több a szű.zk.r.va és nagyon sok nem szűz csaj mutatja magát szende hajadonnak.
2014. jún. 21. 13:52
 4/12 anonim válasza:
78%
vajon miért csak pasik válaszolnak semmi köze a viselkedéshez max a barátnői fogják tudni mi a helyzet mert megbeszélik de a viselkedéshez semmi köze maximum könnyebben zavarba lehet hozni 18/L
2014. jún. 21. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem lehet a viselkedésből eldönteni! És ezt lányként mondom. Én például eléggé "szűziesen" viselkedem és szűz is vagyok, de több olyan lány van, akik ilyen viselkedés mellett mégse szüzek. És nagyon sok olyan csaj is van, akik híresztelik, hogy így nem szüzek, úgy nem szüzek, közben meg nagyon is azok, csak így akarnak idősebbnek, "menőbbnek" tűnni. Úgyhogy ezt pusztán a viselkedésből tényleg nem lehet eldönteni! Maximum annyi segíthet, hogy ha egy lány már hosszabb ideje együtt van a barátjával (több hónap/év/esetleg évek), akkor már feltehetően élnek szexuális életet is.

18/L

2014. jún. 21. 14:40
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
azért 4 év alatt kiismerni
2014. jún. 21. 15:21
 7/12 Iváncsi József ***** válasza:
Ennek van valami jelentősége? Te örülnél, ha a homlokodra lenne írva az vagy-e vagy sem? Mindent el lehet titkolni és hazudni is lehet.
2014. jún. 21. 23:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi közöd neked ahhoz, hogy ki szűz és ki nem az.
2014. jún. 22. 12:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a Nagytestvér kisöccse jó?! :P
2014. jún. 22. 22:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Te csak egy gyökér vagy.
2014. jún. 23. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!