Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lányoknak ez jelenti az...

A lányoknak ez jelenti az "izgalmat" és a változatos érdekes életet amit annyira szeretnének?

Figyelt kérdés

Valójában amikor összeállnak egy ilyen izgalmas sráccal mondhatnám hogy rossz fiúval akkor ők maguk sem gondolják komolyan..nagyon jól tudják hogy ez nem fog sokáig tartani de egy ideig másra nincs is nagyon igényük sajnos..ezért nem kellünk nekik mert látják hogy mi azért nem tolerálnánk annyira ezt az egész ökörséget meg drámázást amit akarnak igazából.

Valójában rájöttem hogy sajnos a kinézet nem elég önmagában meg az sem ha van kocsid.

Én jelenleg így nézek ki

[link]

(tudom nem nagy durranás de azzal sztem nem hazudok ha azt mondom hogy az átlagtól jobb+magas vagyok) arcra meg max átlagos és mégsem tudok felmutatni 21 évesen egy barátnőt sem sőt még szűz is vagyok...

A kinézet olyan szempontból számít hogy divatosnak kell lenni mert akkor "gyökér" vagy hanem követed..rám is mondták már de én meg leszarom ilyesmire nem költök, egyszerűen férfiasan szoktam öltözködni.

Az az egy mementó van még amit ilyenkor az "öregek" mondanak hogy "majd eljön a te időd is" Vagy hogy "most még hülyék de később majd futnak egy ilyen pasi után mint te" Hát nem tudom mi lesz, mindenesetre folyamatosan próbálkozom eddig sikertelenül.

Ha válaszoltok senkit nem fogok lepontozni...gyűlölködni meg beszólogatni sem kell mielőtt megténnétek talán 10mp et számoljatok és mi van ha igazából baromira szar már nekem így is..

2014. okt. 29. 20:21
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Na végre valaki értelmes:) Én elhiszem neked amit mondasz és sokat is gondolkozom rajta de..nem igazán tudom hogyan lehet ebből kilábalni valahogy semmi nem érdekel, de azt meg érzem hogy mégsem olyan jó így egyedül de olyasvalakire lenne szükségem akivel így meglennénk "Jólvan picim együtt vagyunk szeretjük egymást, együtt megnézzük este a barátok köztöt, utána alszunk előtte egy gyors 10 perces szex belefér, aztán vasárnap megyünk az anyámhoz ebédelni..." most csak így mondtam valamit de erre vágyom hogy valami ilyesmi legyen, van ilyen nő a világon?
2014. okt. 30. 18:02
 22/22 anonim válasza:
Húhha a "megsértettél engem meg a barátnőimet" illető...hiszti :) Akinek nem inge ne vegye magára.... a kérdező is ezt próbálta neked mondani... és abban is igaza van, hogy sok az ilyen p_icsa, és ha az a válaszíró nőszemély értelmesen leírta volna, hogy őneki bár a stílusa hasonló attól még nem drogos meg ilyenek, akkor még elhiszem, hogy van valamennyi intelligenciája... és kedves kérdező! próbálj meg többet ismerkedni, és ha többször otthagynak annak tényleg oka van sajnos :( érdemes kifigyelni, hogy mi ez ....de nem hiszem hogy külsőség lenne, ha pedig az akkor elküldheted őket a francba nyugodtan én megengedem v.v gerinctelen sok nő :) külsőségek, pénz, legyen ecsethajad.... sok szerencsét! :)
2014. nov. 12. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!