Nagyon érdekes kérdés következik. Nem vagyok K@rva csak érdekel a véleményetek. (? )
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Van egy fiú barátom. Nagyon régota ismerjük egymást és bizok benne barátilag szeretem. És tudom hogy ő sem érez többet pusztán barátságnál. Megbeszéltük hogyha mind ketten érettnek tartjuk magunkat akkor kiprobáljuk. Na ez igy nagyon durva. Inkább ez olyan igazi majd leendő szerelmünkkel ne szarakodjunk szituácio. Bizom benne és neki adnám a szüzességem,hisz szeretem. Kérlek ne foggalmazzatok nagyon durván de ez most tényleg nagy hülyeség?2014. ápr. 7. 23:39
2/26 A kérdező kommentje:
de érted. A fiú nagyon régi ismerosom és nem bántott még meg soha. Utána is barátok maradnánk
2014. ápr. 7. 23:40
3/26 anonim válasza:
okosabb döntés lenne inkább, hogy ha azzal veszítenéd majd el akibe szerelmes is leszel
4/26 anonim válasza:
Ebben mi az érdekes? Ti dolgotok.
5/26 anonim válasza:
Tedd amit jónak látsz, senkinek nem kell magyarázkodnod. A lényeg, hogy őszinte legyen, akkor tuti jó lesz, és nem fogod megbánni.
6/26 Mr. Truth válasza:
Én pasi vagyok és tudom magamrol hogy ha nem érzek szerelmet egy lány felé akkor a tokom sem áll fel... Lényegében nem hülyeség csak itt is fennálhat annak a veszélye hogy rámegy a szexre a barátságotok... Mérlegelj hogy megéri e...
7/26 A kérdező kommentje:
Igen tudom az én dolgom:) csak azt hittem megorultme h ilyenekre gondolok.
2014. ápr. 7. 23:43
8/26 A kérdező kommentje:
És 16 évesen ez nem durva? Mondjuk érettnek érzem magam rá. Ti hány évesen vesztettétek el?
2014. ápr. 7. 23:44
9/26 anonim válasza:
A barátság utána nem fog menni, valamelyikőtök úgyis többet akar majd. Most próbálok ilyenből kimászni, rohadt mély a verem. Dugjatok, ha tetszik, de valamelyikőtök belehal majd
10/26 anonim válasza:
Ez gaz. Ha később lesz komol pasid, ugyis kiderul. Akkr hogy nezel majd a szemebe? Legyel turelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!