Nagyon érdekes kérdés következik. Nem vagyok K@rva csak érdekel a véleményetek. (? )
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Van egy fiú barátom. Nagyon régota ismerjük egymást és bizok benne barátilag szeretem. És tudom hogy ő sem érez többet pusztán barátságnál. Megbeszéltük hogyha mind ketten érettnek tartjuk magunkat akkor kiprobáljuk. Na ez igy nagyon durva. Inkább ez olyan igazi majd leendő szerelmünkkel ne szarakodjunk szituácio. Bizom benne és neki adnám a szüzességem,hisz szeretem. Kérlek ne foggalmazzatok nagyon durván de ez most tényleg nagy hülyeség?2014. ápr. 7. 23:39
21/26 anonim válasza:
én is voltam, hasonló helyzetben, hát a végén nem tettem meg:) nem érdekel, hogy nincs most pasim, hát ez van, 16 évesen nem olyan gáz(sőt!) ha szűz az ember...:)) inkább azzal veszítem el,akit szerelemmel szeretek!
22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Abban igazatok volt hogy elfogok kezdeni érezni valamit és akkor cska fájni fog ha ott hagy. Ma csokoloztunk és lehet h érzek valamit. de inkább leálltunk. A barátságunk viszont rá ment ezek után nem megy... szomorú:(
2014. ápr. 9. 16:33
23/26 anonim válasza:
Tapasztalat.. Én is így vesztettem el, és előtte a legjobb barátom volt a fiú, mindent megbeszéltünk, és azóta hogy megtörtént nem is beszélünk szinte semmit! Már nagyon megbántam! Sokkal fontosabb egy igaz barátság, mint csak egy kaland..
24/26 A kérdező kommentje:
Mit mondjak nektek. Tegnap megtörtént. És lefeküdtem vele.
2014. júl. 11. 11:47
25/26 anonim válasza:
hm sokáig tartott az hogy 'de leálltunk mert nem lenne jó ötlet'
gratulálok és legalább jó volt?
26/26 A kérdező kommentje:
Végülis leálltunk és tovább léptünk mind ketten aztán ujra egymásba gabalyodtunk. És igen jo volt:) Végig röhögtük bénáztünk szenevedtünk de nagyon aranyos volt :D tehát nem bántam meg
2014. júl. 11. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!