Ehhez mit szóltok? Faterom mesélt egy érdekes történetet!?
Egy haverja mesélte neki,h disznótor volt náluk,az anyósa meg többet ivott,mint kellett volna,és elkezdett sztorizgatni,azt benyögött egy ilyet,h "ejj ezek a mai lányok,bezzeg annak idején én szűzen mentem férjhez,előtte csak s*ggbe engedtem."
Na ez milyen? :D
Ugyanilyen voltak már a nők akkor is,csak a b@száson járt az eszük.
szted a pubertás kor mit idéz elő az emberben(fiú, lány)??
a test felkészül a felfokozott hormontermelésre és a szaporodásra állna rá, ha nem lenne egy csomó születésszabályozási eszköz.
ezt mindenki tudja:D
szerinted régen mi volt?
amikor a lányok csak az esküvő után veszíthették el szépen seggbe rakták őket
kicsit sem voltak jobbak,csak tágabb volt a segglyukuk
ők úgy fingtak akkor hogy höhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
max ennyi hang jött ki a kipufogón!
kedves kérdező hány éves vagy?
a fiatalok hiszik, hogy csak mostanában vannak ilyenek, hát nem így van
sőt felvilágosítalak nagyobb vállalatoknál akkoriban házon belül is dugtak, mindenki tudta, hogy ki kivel szokott, mindegy az igazgató v portás volt N
Ugyanmár, manapság is van egy rakás álszent ember :D mert ezt könnyebb. Könnyebb egy álarc mögé bújva ócsárolni azt, aki vállalja is, amit tesz. Tudod, más szemében a szálkát is, sajátjában a gerendát sem. Olvass bele néhány pikánsabb kérdésbe az oldalon, ugyanez a szitu.
Peace! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!