Ehhez mit szóltok? Faterom mesélt egy érdekes történetet!?
Egy haverja mesélte neki,h disznótor volt náluk,az anyósa meg többet ivott,mint kellett volna,és elkezdett sztorizgatni,azt benyögött egy ilyet,h "ejj ezek a mai lányok,bezzeg annak idején én szűzen mentem férjhez,előtte csak s*ggbe engedtem."
Na ez milyen? :D
Ugyanilyen voltak már a nők akkor is,csak a b@száson járt az eszük.
Engem ez akkor is ledöbbentett,én totál besz*ptam,h micsoda magasságokban volt a nők erkölcse,meg mennyien jönnek ezzel,h "bezzeg régen kitartottak a házasságig a lányok".
Am 21/f,vagyok.
Azért azt nem árt ám tisztázni, hogy mikor volt az a régen, meg milyen környezetben.
A szexuális forradalom előtt a falusi lányok valóban kitartottak az esküvőig. Igaz, nem volt nehéz, mert 13-14 évesen férjhez adták őket, 12 évesen meg még ma se sokan akarnak szexelni. A szexuális forradalom körül meg a városokban már összevissza dugtak, mert az volt a menő. Mondjuk isten háta mögötti kis falukban még akkor se annyira, csak közben ugye egyre később házasodtak, és egy 15-16 éves már kíváncsi, úgyhogy hátramegy a Józsival a szénaboglyába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!