Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ehhez mit szóltok? Faterom...

Ehhez mit szóltok? Faterom mesélt egy érdekes történetet!?

Figyelt kérdés

Egy haverja mesélte neki,h disznótor volt náluk,az anyósa meg többet ivott,mint kellett volna,és elkezdett sztorizgatni,azt benyögött egy ilyet,h "ejj ezek a mai lányok,bezzeg annak idején én szűzen mentem férjhez,előtte csak s*ggbe engedtem."

Na ez milyen? :D

Ugyanilyen voltak már a nők akkor is,csak a b@száson járt az eszük.

2013. máj. 14. 18:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Engem ez akkor is ledöbbentett,én totál besz*ptam,h micsoda magasságokban volt a nők erkölcse,meg mennyien jönnek ezzel,h "bezzeg régen kitartottak a házasságig a lányok".

Am 21/f,vagyok.

2013. máj. 14. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért azt nem árt ám tisztázni, hogy mikor volt az a régen, meg milyen környezetben.

A szexuális forradalom előtt a falusi lányok valóban kitartottak az esküvőig. Igaz, nem volt nehéz, mert 13-14 évesen férjhez adták őket, 12 évesen meg még ma se sokan akarnak szexelni. A szexuális forradalom körül meg a városokban már összevissza dugtak, mert az volt a menő. Mondjuk isten háta mögötti kis falukban még akkor se annyira, csak közben ugye egyre később házasodtak, és egy 15-16 éves már kíváncsi, úgyhogy hátramegy a Józsival a szénaboglyába :D

2013. máj. 14. 19:17
 13/13 anonim válasza:
Ez vagy marhaság, vagy valami nagyon nem vidéki anyós lehetett. Nagymamám (1900.- ban született, 90 éves korában halt meg ) többször elmesélte gyerekkorunkban, hogy amikor nagyapám a lánykérés után a kisajtóban váratlanul szájon csókolta, ő berohant a kertbe, s egy félóráig nem mert bemenni a házba, mert félt, hogy meglátják rajta, hogy mennyire elvörösödött. Templomba járó vidéki lányoknak eszébe sem jutott ilyesmi. Apám 73 éves, s egyszer megkérdezte, hogy mi az az anális szex, mert valahol olvasta. Mikor megmondtam neki majdnem rosszul lett.... Normálisak azok??? Hiszen azt nem oda kell. Tehát ahány ház annyi szokás, de szerintem ez a tied csak egy elenyésző példa lehetett.
2015. febr. 13. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!