Írnátok kutyáitokról vicces, érdekes, aranyos, megható történetet ami meg is történt?
Az én kiskutyámról írok , mivel vele történt egy igazán vicces dolog. Ugye tegnap volt Szilveszter és az 5 hónapos kiskutyámat cseppet sem zavarta a petárda vagy a tüzijáték.
Amikor hallott egy puffanást akkor vonyítás szerű hangot hallatott , és a többi kutyám rákontrázott.
Kiskutyám vonít , utána a középső ugat , a legidősebb pedig nyöszörgött a lárma miatt. Át vittem a másik szobába , mivel a többit nem lehetett elhallgattatni...
Jöttek is a szomszédok , hogy mit csinálunk szegény kutyákkal. De aztán ők is csak nevettek.... :D
Öreg kutyám még amikor fiatal volt, akkor fogadtuk be az utcáról. Be volt zárva a régi csirkeudvarba, amíg csináltuk a kerítést. Épp befejeztük az ebédet és marad egy kis hús és sárgarépafőzelék. Ezt megkapta a séta után. Következő látvány:
Kutya megkapja, megszagolja, ajkait felhúzza, nehogy hozzáérjen a szája a főzelékhez, fogaival kicsippenti a húsokat.
Megbizonyosodik, hogy nincs több hús -> orrával kilökdösi a fözeléket a kerítésen túlra és ráadásul hátat fordítva el is kaparja :-D
A fiatal kutyám, az pedig lesben áll, amikor jön a postás vagy a szórólapos. De azt látni kell, olyan közel megy a kapuoz, hogy már egybeolvad vele, és csak akkor, amikor bedobják a szórólapot/levelet ugat fel sátáni hangján :) Halálra rémisztve a postást :D
Köszönöm szépen a válaszokat !! Mindenkit felpontoztam... :)
És jó történetek az biztos.
Az én kis bullmacim fittyet se hányt a tüzijátékra Szilveszterkor.
Annál jobban zavarta a Himnusz, nem tetszését kifejezve rázendített ő is :)))
http://www.youtube.com/watch?v=0YffMugXsDk&feature=g-upl&con..
Szia! :)
15 éves vagyok. Kb tavaly ilyenkor az egyik szomszéd eléggé beb*szott, és mindenfélét üvöltött rám, és a rottweileremre, azt mondta, lelövi, meg minden. És fenyegetően jött felém, és a kutyám felé, hát bevallom, megijedtem... És akkor közénk állt a kutyám, arccal a fäszi felé, és rámorgott. :) Olyan büszke voltam rá! :D Sajnos a kutyám pár hete, december közepén meghalt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!