Írnátok kutyáitokról vicces, érdekes, aranyos, megható történetet ami meg is történt?
Az én kiskutyámról írok , mivel vele történt egy igazán vicces dolog. Ugye tegnap volt Szilveszter és az 5 hónapos kiskutyámat cseppet sem zavarta a petárda vagy a tüzijáték.
Amikor hallott egy puffanást akkor vonyítás szerű hangot hallatott , és a többi kutyám rákontrázott.
Kiskutyám vonít , utána a középső ugat , a legidősebb pedig nyöszörgött a lárma miatt. Át vittem a másik szobába , mivel a többit nem lehetett elhallgattatni...
Jöttek is a szomszédok , hogy mit csinálunk szegény kutyákkal. De aztán ők is csak nevettek.... :D
Nekem van tobb kutyám. Egyik neve Szamanta. Ez egy vadászkutya és német juhász keverék! Szilveszterkor teljesen megbolondult!!! Ahogy kilottek egy tuzijátékot, o rogton futott felé és ugrált meg ugatott. Fel le futkosott szegény! :D
Szamantának szokása, ha eldobunk neki bármit és nem hallja, hogy hova esett, nagyokat ugrál a fuben, úgy szogdécsel. Teljesen olyan ilyenkor mint egy ozike!!! :D
Nagyon kulonos kutya o, mert ha csobol vizet engedunk ki akkor harabdálja. Imádja a kavicsokat és a foldet! Mindig játszik veluk, csak szegény túl ugyesen mászik. Ehhez is kapcsolódik egy vicces torténet:
Elmentem a barátnomhoz furodni a medencéjukben. Szamanta nagyon sírt utánam, de aztán az anyu elhívta. Mikor már a barátnomnél(egy utcával odébb lakik) voltam és boldogan furodtunk,akkor láttam, hogy a Szamanta ott volt bent a barátnom udvarába, és futott felém. Gyorsan hazavittem, és ki akartam próbálni, hogy hol jon ki. O erre átmászta a kerítést ( 2m magas volt). A barátnoméké még alacsonyabb, tehát nem volt kérdés, hogy hogy jutott oda. Ezután csináltunk neki egy nagy ketrecet, és oda van bezárva, és ha kimegyunk mindig ki van engedve! :)
Tyúkgyilkos kutya nagyon tetszik :))))
:D Nagy arc :)
Szia!
Az én kutyám keverék és Buksinak hivják, már jó idős kutya, olyan 8-9 éves. Amikor sétálni megyek vele falun a dombokra, nagyon jól érzi magát. Az a legviccesebb, amikor nagy fűben vadászik: úgy ugrál, mint egy bakkecske és néha még két lábon is jár. Nagyon mulatságos! A nyáron viszont megtámadta néhány bevadult kutya:( és leszedték az oldalát félig. De ő harcolt a halállal és túl élte!! :) Nagyon büszke vagyok rá!!! :D
A borderem kölyök korában segített nagyanyámnak a tyúkokat az ólba terelni. Szépen szaladgált körbe-körbe amíg az utolsó be nem ment. Aztán fogta és ő is közéjük ugrott.... teljesen olyan volt, mint a mesékbe, repült a sok csirke meg a toll. Mama meg tudta állni röhögés nélkül, én nem :D
A Jack Russel is mindig kitesz magárt. Egyszer séta közben egy macska ült az út közepén. Meglátta és morogva rohant felé. Mikor odaért a macska még mindig ült és nézett rá, mire a kutya farkát behúzva nyüszítve elrohant :)
Nagyon sok mindent műveltek már, egy könyvre valót biztosan. És nálunk is van koncert mikor a három kutya különböző hangnemben vonyít percekig...
Nagyon jó történetek ! Mindenkinek járt a zöld kéz :)
Sajnálom hogy meghalt a Rotid :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!