Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon érdekes kérdés következ...

Nagyon érdekes kérdés következik. Nem vagyok K@rva csak érdekel a véleményetek. (? )

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Van egy fiú barátom. Nagyon régota ismerjük egymást és bizok benne barátilag szeretem. És tudom hogy ő sem érez többet pusztán barátságnál. Megbeszéltük hogyha mind ketten érettnek tartjuk magunkat akkor kiprobáljuk. Na ez igy nagyon durva. Inkább ez olyan igazi majd leendő szerelmünkkel ne szarakodjunk szituácio. Bizom benne és neki adnám a szüzességem,hisz szeretem. Kérlek ne foggalmazzatok nagyon durván de ez most tényleg nagy hülyeség?
2014. ápr. 7. 23:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
valoszinü rámenne a barátságotok. a pasid majd türelmes lesz meg normális ha meg nem akkor majd ott hagyod. h.ülyeség az elgondolásod
2014. ápr. 8. 00:07
 12/26 m_marko válasza:
100%
Itt nem csak arról van szó, hogy tönkre mehet a barátságotok. De gondolj bele.. Sok év múlva, hogy akarsz visszagondolni az 1.-re? Úgy, hogy a barátoddal minden érzelem nélkül, vagy úgy, hogy szerelmes voltál egy olyan emberbe, akire öröm visszaemlékezni. Akivel mindent egymáson tapasztaltok meg. És ha már nem is lesztek együtt, megbánás nélkül, boldogan él benned a tudat, hogy ő volt az 1.
2014. ápr. 8. 00:19
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
rá fog menni a barátság, és szerelem sem lesz belőle. Dugni jó, csak nem mindegy, kivel
2014. ápr. 8. 00:32
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
jaj mennyi szentfazék. emberek, senkit nem érdekel már hogy szűz vagy a vagy sem, mert az már nem kérdés a mai világban. inkábbb az hogy akivel huzamosabb ideig együttvagy, vele milyen a kapcsolat, szeretitek e egymást, őszinték vagytok e stb. szerintem
2014. ápr. 8. 00:34
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

" senkit nem érdekel már hogy szűz vagy a vagy sem, mert az már nem kérdés a mai világban "

Ne általánosíts. Nekem pl. számítana. Persze nem szempont, de örülnék, hogy ha a kiszemeltnek is én lennék az első. És volt már kinn ilyen kérdés, még nagyon sokan örülnének hidd el.

Én a kérdező helyébe nem tenném meg, csak azzal csinálnám akibe szerelmes vagyok és együtt vagyok vele. De én nem a kérdező vagyok, ezt majd Ő eldönti, hogy látja... :)

2014. ápr. 8. 01:09
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
értem én, hogy sokan szeretnének elsők lenni a lánynál, de azt se felejtsétek hogy az emberek nagyrésze nem az első partnerével éli le az életét..mire oda jutsz hogy komoly barátod lesz, már nem a szűzesség miatt fogsz aggódni, ezt garantálom.
2014. ápr. 8. 01:13
 17/26 anonim ***** válasza:

Ha nekem szólt, fiú vagyok.:D

Nem azt mondtam, hogy szempont, hogy szűz legyen. Persze ha együtt vagyok vele és ha együtt vagyok vele szeretem és minden... akkor ez már annyira nem oszt nem szoroz.. nem én voltam az első, valakit szeretett előttem is és akkor mi van? Semmi. DE ha szűz lenne, az valahogy még is jobb... valamiért...

2014. ápr. 8. 01:27
 18/26 anonim ***** válasza:
16, ez nagy hülyeség, szóval ne garantálj semmit. Vannak akik elsőre megtalálják a nagy Őt, és vele élik le az életüket, még ha ritka is.
2014. ápr. 8. 12:00
 19/26 anonim ***** válasza:

közben emg itt tele van az oldal olyan kérdésekkkel hogy a szűz csajok nem jók, inkább ne..

most komolyan mit akartok?

2014. ápr. 8. 14:41
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem pont jó ötlet. Legalább nem egy tuskóval fogod elveszíteni, akit először szeretsz, aztán rájössz, hogy egy féreg. Viszont ne mesélj erről a későbbi pasijaidnak, mert valószínűleg nem fognak szívesen látni a barátod közelében.
2014. ápr. 8. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!