Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lányoknak ez jelenti az...

A lányoknak ez jelenti az "izgalmat" és a változatos érdekes életet amit annyira szeretnének?

Figyelt kérdés

Valójában amikor összeállnak egy ilyen izgalmas sráccal mondhatnám hogy rossz fiúval akkor ők maguk sem gondolják komolyan..nagyon jól tudják hogy ez nem fog sokáig tartani de egy ideig másra nincs is nagyon igényük sajnos..ezért nem kellünk nekik mert látják hogy mi azért nem tolerálnánk annyira ezt az egész ökörséget meg drámázást amit akarnak igazából.

Valójában rájöttem hogy sajnos a kinézet nem elég önmagában meg az sem ha van kocsid.

Én jelenleg így nézek ki

[link]

(tudom nem nagy durranás de azzal sztem nem hazudok ha azt mondom hogy az átlagtól jobb+magas vagyok) arcra meg max átlagos és mégsem tudok felmutatni 21 évesen egy barátnőt sem sőt még szűz is vagyok...

A kinézet olyan szempontból számít hogy divatosnak kell lenni mert akkor "gyökér" vagy hanem követed..rám is mondták már de én meg leszarom ilyesmire nem költök, egyszerűen férfiasan szoktam öltözködni.

Az az egy mementó van még amit ilyenkor az "öregek" mondanak hogy "majd eljön a te időd is" Vagy hogy "most még hülyék de később majd futnak egy ilyen pasi után mint te" Hát nem tudom mi lesz, mindenesetre folyamatosan próbálkozom eddig sikertelenül.

Ha válaszoltok senkit nem fogok lepontozni...gyűlölködni meg beszólogatni sem kell mielőtt megténnétek talán 10mp et számoljatok és mi van ha igazából baromira szar már nekem így is..

2014. okt. 29. 20:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ilyen senkiházi, ezt kikérem magamnak és azt is, hogy a barátnőmet lealacsonyítsd erre a szintre! Hogy van bátorságod? Neked is kell az a 10 mp, gondolkozz, mielőtt leírsz valamit!!!!

Nem is érdemled meg a tanácsot! Paraszt!

2014. okt. 29. 23:33
 12/22 A kérdező kommentje:
Te mi a szarról beszélsz? Elmentek otthonról vagy mi van pajti? Tanulj meg olvasni
2014. okt. 29. 23:35
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki beszélt rólad, én azokról beszéltem akiket ismerek...
2014. okt. 29. 23:36
 14/22 anonim ***** válasza:

én:

Nyilván meg van az oka, hogy miért mondta, hogy többet ne és nem biztos, hogy benne van a hiba. Miért nincs baráti köröd?

A kérdező kommentje:

Mert rosszul vagy az ilyen "este összeülünk mert mekkora nagy cimborák vagyunk és felváltva szivjuk a sima cigit meg a zöldet közben piálunk meg megy a nagyon kemény szar magyarrapp és igazából semmi nem történik estékből"

De a lányoknak ez jön be meg az ilyen senkiháziak.

- Szóval szerinted a lányok a drogos alkoholista senkiháziakra buknak, ergó mindenki drogos senkiházi, akinek manapság van barátnője. Tehát lealacsonyítottál engem is és a lányokat is.

Ezt TE írtad!!! Ennyire képtelen vagy vállalni magadért a felelősséget???

És kit érdekel, hogy te azokról beszélsz, akiket ismersz?? Lesz@@@@rom kiket ismersz, nem ez a téma!!

Ide jöttél, hogy tanácsot kérj, majd simán le senkiháziztál random mindenkit, akinek kapcsolata van, lenézed a nőket és te vagy kiakadva??? SZánalmas!

2014. okt. 29. 23:40
 15/22 A kérdező kommentje:

Azért azt ne magyarázzuk meg hogy a hóember örül a napsütésnek.

Ugye ezt most nem gondolod komolyan amit írsz hanem most csak kötekedni akarsz?

"Szóval szerinted a lányok a drogos alkoholista senkiháziakra buknak, ergó mindenki drogos senkiházi, akinek manapság van barátnője. Tehát lealacsonyítottál engem is és a lányokat is. "

Nem szerintem nem csak erre buknak de akikkel eddig kommunikálni akartam csak ilyen körökben mozogtak és nem voltam nekik érdekes ellenben akikről beszéltem azok igen...

Mert rosszul vagy az ilyen "este...ebben a mondatban pedig rosszul VAGYOK-ot akartam írni..nem tudom min akadtál ki továbbra sem bármennyire is hajtogatod, talán rosszul fogalmaztam.

"De a lányoknak ez jön be meg az ilyen senkiháziak"

Ez jön be=ez a stílus Meg az ilyen senkiháziak=Nem te hanem akik ilyenek és ezt csinálják, mert szerintem ezek senkiháziak! Főleg ha drog is van.

Sajnálom ha rosszul fogalmaztam de nem fogok olyan dolgot elismerni amit nem tettem...értetlenül állok az utolsó 2 kommented fölött...

2014. okt. 29. 23:51
 16/22 anonim ***** válasza:
Teljesen érthetően fogalmaztál, most csak a bizonyítványod magyarázod, most is leírtad ugyan azt. Nekem van csajom és nem vagyok drogos, ahogy a csajom sem és a baráti társaságunk sem. Elítéljük. De mivel szerinted csak ez jön be a csajoknak, ezért mi senkiháziak vagyunk. Pontosan ezt mondtad. Semmi gond. Te maradsz egyedül és agyalsz, hogy hol van a hiba(nyilván másokban, nehogy egy kicsit is magadba nézz, nehogy elgondolkozz azon, hogy miért nincsenek még BARÁTAID SEM!!!), én meg jól el vagyok. CSá!
2014. okt. 30. 00:37
 17/22 A kérdező kommentje:

Na oké, hol a kandikamera ezt már nem veszem komolyan ne haragudj am majd nem sikerült megszivatnod te állat:))

Am marha jól nyomod, de szerintem mostmár inkább foglalkozz a barátnőddel örülj hogy neked van te alfa vagy én meg egy vesztes gyökér szar semmi, ha ezt szeretted volna hallani akkor ittt van.

2014. okt. 30. 00:58
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem kell általánosítani.

Ha így állsz hozzá, hogy a lányok senkiháziak, akkor nem csodálom hogy nincs nőd. De még baráti köröd sem. Egyébként elárulom, a férjemnek is van baráti köre, és ők nem ilyenek amit leírtál. Tehát máris van egy nő akinek nem az olyan dolgok jönnek be amiket írtál, és biztos nem én vagyok az egyetlen.

Szerintem kicsit magadba kéne nézni, hogyha mindenki lepattint, akkor ott nem mindenki mással van gond, hanem veled.

2014. okt. 30. 10:19
 19/22 anonim ***** válasza:

Szóval hogy a lányoknak a senkiháziak jönnek be:)

mindegy, a lényeg ugyanaz.

2014. okt. 30. 10:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Tutyimutyi lehetsz, ha 21 évesen még szűz vagy meg barátnőd sincs.Azt mondanám még, hogy szerencsétlen alak vagy.Nem kell megsértődni, gondolkodj el rajta.
2014. okt. 30. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!