Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Le szeretnék feküdni a barátom...

Le szeretnék feküdni a barátommal, de még szűz vagyok. Mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés

Jóideje együtt vagyook a barátommal és le szeretnék vele feküdni. Még szűz vagyok szóval nem tudom mi is a teendő mikor oda kerül a sor.

Mennyire fog fájni? És milyen érzés lesz?

Kicsit félek, mondjuk várom is.

Mit tegyek hogy ne égjek be, ha mondjuk fáj és ezt nem akarom neki elmondnai??

2014. okt. 21. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mindent el kell mondanod amit érzel, itt nincsenek rejtett gondolatok egymás elől, mert az már nem az igazi.

Ha ott leszel tudni fogod, nekem se adott senki tanácsot, mindent a barátommal beszéltem meg. Nagyszerű volt a fájdalom pedig élvezetes.

Nagyon jó dolog a szeretkezés, leírhatatlan.

Bennem nem merült fel a fájdalom kérdése, mert ha egy lány igazán kívánja a barátját, az aktus közben sem érzi a fájdalmat erősnek, mert az élvezet elnyomja.

Csak nézz a barátod szemébe és szeressétek egymást.

Az egészre úgyis ott fogsz felkészülni közben..

A lényeg a védekezés.

2014. okt. 21. 21:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Miert kell ennxire tulspilazni? Ne aggodj mar minden miatt.A baratod(ha ugyes) akkor mindenrol gondoskodni fog.Neked csak szolnod kell,ha valami nem oke.De mondom..minden rajta mulik. Ne aggodj mar ennyire.:)

Az exemnek en vettem el a szuzesseget.Nagyon aranyos volt..Egyet szisszent,de amugy semmi nem volt.Elvezett mindent.:) (meg azert enis :D) szoval ne tessek annyit aggodni!!!

2014. okt. 21. 21:58
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Arra figyelj oda, hogy ennyi ésszel még ne dugjál!
2014. okt. 22. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!