Smallatin kérdése:
Mit csináljak? A barátnőm 14 éves én meg 13 és úgy érzi hogy már leakar velem feküdni (szűz). Én mindig visszautasítom de ő meg akarja és már mindig beindul egy sima csóktol.
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 02:18
1/19 WheneverYouWant válasza:
13 évesen éjjel fél 3 kor aludjál légyszives.
2/19 A kérdező kommentje:
nem mindegy hogy mikor alszok?
2014. jan. 2. 02:24
3/19 anonim válasza:
Most te félsz egy lánytól? Vagy mi van?
4/19 anonim válasza:
Te nem vagy szűz? Feküdj le vele
5/19 anonim válasza:
A kis aranyos tinik:3
De jó,hogy nekem még volt gyerekkorom
Neked is azt mondom amit a többieknek.A szex nem kényszer.Akkor csináld ha te is akarod:)
16/l
6/19 Paulik Áron válasza:
Nem ő akar lefeküdni hanem mindenhol azt látja hogy mindenki szexel agyba-főbe, persze hogy azt hiszi hogy neki is azt kell.
Szerintem értesd meg vele, hogy nem kell ez még nektek, és mivel nincs 100%-os védekezés, becsúszhat egy baba és azt ő biztos nem akarja még felnevelni. abortuszra még kevésbé akar menni.
7/19 anonim válasza:
Az 1. válaszoló tökéletesen megmondta.... 14 évesen elég nagy baj lehet ha le akar veled feküdni...
8/19 anonim válasza:
Gyerekek neee,mit akartok ti egymás testével kezdeni 13-14 évesen??? Nektek még csak pipilésre kell használnotok a micsodátokat!!
9/19 anonim válasza:
Úgy látszik Neked több eszed van, mint a barátnődnek.
10/19 anonim válasza:
hághattok, csak mond meg a, kislánynak hogy nagyon meg fogja bánni. ismerek ilyen lányt. nagyon megváltozott(rossz értelemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!