Szerintetek le akarna feküdni velem? Nekem ez lenne az első.
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiu(osztálytársam) aki tetszik nekem. Elvileg én is neki. Menő gyerek,minden buliba benne van. Ha összejönnénk szerintetek elvenné a szüzességem?2013. okt. 25. 16:57
1/8 anonim válasza:
Igen.
Csak ne csodálkozz ha kidob utána
2/8 anonim válasza:
Igen lefeküdne veled, de csak kihasználna...
3/8 anonim válasza:
milyen hülye kérdés ez? :D csak akkor venné el ha te is benne vagy, csak úgy nem fogja elvenni kivéve ha nem vagy fogyatékos.
4/8 anonim válasza:
Ha ez a célod akkor örömmel jelentem, hogy biztos lefeküdne veled.
5/8 anonim válasza:
Biztos, hogy csak szexet akar. Ha van egy csöpp eszed, akkor megváratod! Ha nem tud várni egy jó ideig, azzal bebizonyítja, hogy tényleg csak szexre kellesz neki. Ha Te nem tudsz várni, akkor nincs semmi önbecsülésed!
6/8 anonim válasza:
Ha tetszel neki, akkor biztos szívesen elvenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!