Ha egy lány 13 évesen elveszti a szüzességét, arról mi a véleményetek?
Nagyon korai, semmilyen formában sem érett a szexre, vagy menőségből, vagy divatból vagy kíváncsiságból mennek ilyen korban bele......sajnos.
Az ilyen korú kislányok még gyerekek, könnyen befolyásolhatóak, naívak, hiszékenyek......egy ügyes fiú sokmindenre ráveszik őket, aztán jön a siránkozás, baj.....szomorú.
Szerintem nagyon durva.
Én 15 éves vagyok, még szűz, és egy pár évig még az is maradok. (saját elhatározásból, nem azért, mert olyan ronda lennék)
"Jó ki ribi lesz belőle, ha ilyen korán kezdi."
Nem feltétlenül, lehet belátja a hibáját és jó ideig, olyan 16 éves koráig senkihez sem szól. Ha valaki ilyenkor elveszíti nem feltétlenül ribi, csak naiv, felelőtlen...
Az a véleményem, hogy ha szerelemből teszi akkor sincs rá jó hatással, csak elrontja saját magát, elrontja a gyerekkorát, esetleg nagy korában kiélt lesz, esetleg boldogtalan a szex terén, mivel rosszak a tapasztalatai.
Nem szabad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!