Hogy őszinte legyek, én nem. Egyszer "sajna" el kellett, mert a lányba bele voltam esve. De nem vagyok szűzpecér.
Igazából sokan a jó dolgokat látják benne, hogy szűk, és biztos nem ribi. De azt nem, hogy sokat kell vele tökölni, hogy ne legyen ez neki egy maradandó kellemetlen élmény, hogy végig figyelni kell, hogy óvatos legyen az ember és ne okozzon nagyobb fájdalmat a kelleténél, hogy onnantól kezdve mindenkit az elsőhöz fog hasonlítani, hogy majdnemhogy fél a cerkától.
Így szívtelenül hangozhat, de én a legideálisabbnak egy olyan aki 2-3 fiúval már legalább volt és van már önbizalma, tapasztalata, nem kell tanítgatni sem.
Én ha lehet menekülök ilyen helyzetből - szerencsére - mostanában nem nagyon van ilyen helyzetem. Mivel akik érdekelnek túl vannak ezen. De 6-8 évvel ezelőtt még több önként jelentkező is volt. Olyan is aki azt hazudta, hogy már nem szűz. Nem kérdeztem rá, magától mondta. Aztán kiderült - idejében - hogy még az, mert akkor egészen másképp állok a dologhoz.
Volt aki lebukott mert az tudta, hogy fogja a brét, amikor előkerült, s oké.. vállaltam a feladatot, de nem vágytam rá.
37F
én csak egynek szeretném... de nem trófea lenne, csak épp én szeretnék lenni az első és az utolsó. ennyi
(konkrét lányról van szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!