Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek van rá mód, hogy...

Szerintetek van rá mód, hogy 32 évesen komoly kapcsolatom legyen, ha még soha sem volt egy sem?

Figyelt kérdés

32 éves informatika tanár vagyok. Még mindig a szüleimmel élek (nem igazán akarok egyelőre egyedül élni) és soha nem volt egy párkapcsolatom se, mivel karriert építettem és ezen a téren nagyon kevés az önbizalmam. Talán enyhén fogalmaztam, tulajdonképpen rettegek attól, hogy belemenjek egy párkapcsolatban (mégis fontosnak érzem) és egy kicsit félek is a nőktől.

Abban, hogy felteszem ezt a kérdést ismeretlen embereknek, nagyban közrejátszik az unalom. Nem várom el, hogy itt találjam meg a megoldást a problémáimra, de ettől függetlenül szívesen várok véleményeket, akár segítséget is.

2014. okt. 2. 11:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
..csúnya emberek vígasztalják a depis csúnya embereket. ez egy ilyen világ sajnos. igen belsőre minden ember szép, mindenki egy megismételhetetlen csoda amit a mai világ szarba se néz, és ha nem tartozol a társadalom által ideálisnak tartott kategoriába ki vagy átkozva és felkötheted magad. szomorú tény, de ilyen a világ..
2014. okt. 3. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!