Szerintetek van rá mód, hogy 32 évesen komoly kapcsolatom legyen, ha még soha sem volt egy sem?
32 éves informatika tanár vagyok. Még mindig a szüleimmel élek (nem igazán akarok egyelőre egyedül élni) és soha nem volt egy párkapcsolatom se, mivel karriert építettem és ezen a téren nagyon kevés az önbizalmam. Talán enyhén fogalmaztam, tulajdonképpen rettegek attól, hogy belemenjek egy párkapcsolatban (mégis fontosnak érzem) és egy kicsit félek is a nőktől.
Abban, hogy felteszem ezt a kérdést ismeretlen embereknek, nagyban közrejátszik az unalom. Nem várom el, hogy itt találjam meg a megoldást a problémáimra, de ettől függetlenül szívesen várok véleményeket, akár segítséget is.
Szia! Azt hiszem, hasonló problémánk van... :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4238..
a középiskolás infótanárom is ilyen cipőben járt, csak 48 évesen. a végzős évemben összejött az igazgatónővel :D
szóval persze, hogy van rá esély :) csak keresned kell az alkalmakat. az, hogy kicsit félsz a nőktől, nem sokat segít adolgon..talán el kellene kezdened nőkkel beszélgetni, csak úgy, nem feltétlenül kapcsolat céljából. akár itt a gyiken kis de persze jobb lenne élőben.
számomra egyébként hihetetlen, hogy mennyi ember van így 30 felett :/ és a legtöbbjük még csak nem is a külsejük miatt.
na, mindenesetre én szurkolok, hogy sikerüljön valakit találni :)
számomra egyébként nagyon érdekesek az ilyen emberek, ha van kedved kicsit beszélgetni, írj :)
20/l
Van rá mód, de csak akkor, ha elfogadod, hogy a párkeresés, az önálló élet, a társasági élet hozzátartozik az élethez.
Nyugodtan gyűjts a pénzt, járj el ismerkedni, keress egy hobbit az informatikán túl, amivel közelebb kerülhetsz emberekhez. Másrészt próbáld elfogadni magad, külsőre és belsőre is, hozd ki magadból a legjobbat. Kicsit legyen több önbizalmad végre. Meglátod, sikerülni fog.
én meg 30 vagyok. nekem sem volt még komoly kapcsolatom.(meg másfajta kapcsolatom sem) Én a megfelelő egzisztencia hiánya miatt nem kezdek komoly kapcsolatba. Régebben meg más dolgok akadályoztak. Egy dolog viszont megmaradt: Most is van kifogás.
A legnagyobb akadály az te magad vagy. Szerencse is kell, hogy az ilyen ember meg tudjon változni.
Ahhoz hogy legyen esélyed változtatni kell a hozzáállásodon. Aztán olvasni a párkapcsolat témában akár gyakorikérdéseken akár máshol. Utána pedig emberek között kell lenni és ismerkedni kell nőkkel. Az valószínű hogy néhány nővel meg kell ismerkedned akár testileg is mire rátalálsz a nekedvalóra.
Én is a te cipődben járok csak 10 évvel fiatalabb korban de a céljaim elérése felé megtettem a kezdő lépéseket.
leírtam hogy így esélytelen vagy, valaki töröltette.
rajtad múlik mit hozol ki magadból, mások nem fogják helyetted megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!