Te melyik pasit választanátok? 18/L
Tehát adott 2 srác. Én pedig egy kíváncsi lány, hajt a szex, érdekel milyen, mert eddig nem volt részem abban.
Nem kell leszóló kommentár, ki szeretném próbálni már.
Szóval van 2 srác:
A, Nem tetszik, de van vonzalom. Sosem leszek szerelmes belé, viszont mindent megtesz értem, és tényleg oda-vissza van értem. Közel van és hajt a kíváncsiság.
B, Ő nagyon helyes, de nagyon messze van tőlem, nagyon-nagyon. Ő is rendes pasi, de alig ismerem. Nem hülyít, megmondta, addig felesleges lenne a távon agyalni, míg tudunk találkozni, akkor lenne baj, ha nem menne, de egyelőre erről szó nincs. Szimpátia, vonzalom, minden rendben, de tényleg messze lakik. Viszont jól áll nálam.
Mik azok a rossz tulajdonságok? erre kíváncsi vagyok
De szerintem A
Ha A vonz, akkor mi vele a baj?
Ha nem vonz, akkor ne foglalkozz vele. De ha már van vonzalom, az már jelent valamit.
Egyébként meg ha B annyira tetszik, akkor válaszd őt.
Igazából szerintem téged egyik sem érdekel annyira, mert akkor nem lenne kérdés.
Egyiket se :/ Ha már kíváncsi is vagy, olyat keress, aki megmozgat... és erre vevő.
Most mik ezek a félmegoldások? Meg szerintem téged annyira, egyik se érdekel, ha jobban belegondolsz, mert úgy írsz róluk, mint két eltérő márkájú tejfölről a boltban. Ráadásul egyik srác se olyannak tűnik eme röpke infókból, hogy egy menetes csavart keres.
Ha csak dugni akarsz akkro próbáld ki mindkettőt. :)
A szexhez nem kell kapcsolat. A messzi-pasival úgysem lehet igazi kapcsolatod amíg távol vagytok, de attól még ha össze tudtok hozni egy egy talit és hely is van akkor miért ne élvezhetnétek egymást? :)
A másik meg ha úgysem eseted akkor úgysem járnál vele. Szerintem nem sértődik meg ha előre közlöd vele, hogy csak barátság, egy kis kiegészítéssel. :)
És nem kell tudniuk egymásról.
Ismerek egy lányt és én nagyon B vagyok nála... Remélem nem rólam van szó. :D Még a dolgok is hasonlóak, amiket írtam neki a távolságról, stb.
Egyébként hogy tanácsoljak is valamit, egyiket se válassz. Várj még egy kicsit és lesz egy C aki mindenben megfelel majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!