Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Te melyik pasit választanátok?...

Te melyik pasit választanátok? 18/L

Figyelt kérdés

Tehát adott 2 srác. Én pedig egy kíváncsi lány, hajt a szex, érdekel milyen, mert eddig nem volt részem abban.

Nem kell leszóló kommentár, ki szeretném próbálni már.

Szóval van 2 srác:

A, Nem tetszik, de van vonzalom. Sosem leszek szerelmes belé, viszont mindent megtesz értem, és tényleg oda-vissza van értem. Közel van és hajt a kíváncsiság.

B, Ő nagyon helyes, de nagyon messze van tőlem, nagyon-nagyon. Ő is rendes pasi, de alig ismerem. Nem hülyít, megmondta, addig felesleges lenne a távon agyalni, míg tudunk találkozni, akkor lenne baj, ha nem menne, de egyelőre erről szó nincs. Szimpátia, vonzalom, minden rendben, de tényleg messze lakik. Viszont jól áll nálam.

2014. szept. 30. 13:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
40%
Elég baj, ha pár "hiba" miatt képes lennél eldobni egy embert magadtól. Nem szívesen ismerkednék veled, mert én aztán tele vagyok hibákkal. Te sem lehetsz az a kedves és megértő álomnő, akiről állandóan álmodozom.
2014. szept. 30. 13:50
 22/27 anonim válasza:

Mik azok a rossz tulajdonságok? erre kíváncsi vagyok

De szerintem A

2014. szept. 30. 13:57
 23/27 anonim ***** válasza:

Ha A vonz, akkor mi vele a baj?

Ha nem vonz, akkor ne foglalkozz vele. De ha már van vonzalom, az már jelent valamit.

Egyébként meg ha B annyira tetszik, akkor válaszd őt.

Igazából szerintem téged egyik sem érdekel annyira, mert akkor nem lenne kérdés.

2014. szept. 30. 14:00
 24/27 fahéjas Alien ***** válasza:
90%

Egyiket se :/ Ha már kíváncsi is vagy, olyat keress, aki megmozgat... és erre vevő.

Most mik ezek a félmegoldások? Meg szerintem téged annyira, egyik se érdekel, ha jobban belegondolsz, mert úgy írsz róluk, mint két eltérő márkájú tejfölről a boltban. Ráadásul egyik srác se olyannak tűnik eme röpke infókból, hogy egy menetes csavart keres.

2014. szept. 30. 14:02
 25/27 anonim ***** válasza:

Ha csak dugni akarsz akkro próbáld ki mindkettőt. :)

A szexhez nem kell kapcsolat. A messzi-pasival úgysem lehet igazi kapcsolatod amíg távol vagytok, de attól még ha össze tudtok hozni egy egy talit és hely is van akkor miért ne élvezhetnétek egymást? :)

A másik meg ha úgysem eseted akkor úgysem járnál vele. Szerintem nem sértődik meg ha előre közlöd vele, hogy csak barátság, egy kis kiegészítéssel. :)

És nem kell tudniuk egymásról.

2014. szept. 30. 14:14
 26/27 anonim ***** válasza:

Ismerek egy lányt és én nagyon B vagyok nála... Remélem nem rólam van szó. :D Még a dolgok is hasonlóak, amiket írtam neki a távolságról, stb.

Egyébként hogy tanácsoljak is valamit, egyiket se válassz. Várj még egy kicsit és lesz egy C aki mindenben megfelel majd.

2014. szept. 30. 14:14
 27/27 anonim ***** válasza:
B
2014. szept. 30. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!