Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Te melyik pasit választanátok?...

Te melyik pasit választanátok? 18/L

Figyelt kérdés

Tehát adott 2 srác. Én pedig egy kíváncsi lány, hajt a szex, érdekel milyen, mert eddig nem volt részem abban.

Nem kell leszóló kommentár, ki szeretném próbálni már.

Szóval van 2 srác:

A, Nem tetszik, de van vonzalom. Sosem leszek szerelmes belé, viszont mindent megtesz értem, és tényleg oda-vissza van értem. Közel van és hajt a kíváncsiság.

B, Ő nagyon helyes, de nagyon messze van tőlem, nagyon-nagyon. Ő is rendes pasi, de alig ismerem. Nem hülyít, megmondta, addig felesleges lenne a távon agyalni, míg tudunk találkozni, akkor lenne baj, ha nem menne, de egyelőre erről szó nincs. Szimpátia, vonzalom, minden rendben, de tényleg messze lakik. Viszont jól áll nálam.

2014. szept. 30. 13:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
A
2014. szept. 30. 13:34
 2/27 anonim ***** válasza:
A, pár alkalom és megtetszik és szerelemes leszel belé!
2014. szept. 30. 13:35
 3/27 anonim ***** válasza:
Ha most két lányról lenne szó ugyanezekkel az ismertetőjegyekkel, akkor az A-t választanám.
 4/27 anonim ***** válasza:
Ő
 5/27 anonim ***** válasza:
A, mert abból még kapcsolat is lehet.
 6/27 anonim ***** válasza:
C. Viccen kívül. Keresnék ezeknél alkalmasabbat, aki tetszik is és közel is van.
 7/27 A kérdező kommentje:
Sosem lesz A-val kapcsolat. Leírtam világosan, sosem leszek szerelmes...
2014. szept. 30. 13:36
 8/27 anonim ***** válasza:
38%

Ingázz A és B között, csak ne tudják meg.

Egyébként meg tökmindegy, mert amelyikkel elsőként összebújsz azután hónapokig úgy fogsz teperni mint egy kölyökkutya.

2014. szept. 30. 13:38
 9/27 anonim ***** válasza:
A! Ha már úgyis meg van vonzalom, és kiderül, hogy jó vele a szex, akkor még bármi lehet belőle :D
2014. szept. 30. 13:39
 10/27 A kérdező kommentje:
Miért tepernék?
2014. szept. 30. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!