Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Te melyik pasit választanátok?...

Te melyik pasit választanátok? 18/L

Figyelt kérdés

Tehát adott 2 srác. Én pedig egy kíváncsi lány, hajt a szex, érdekel milyen, mert eddig nem volt részem abban.

Nem kell leszóló kommentár, ki szeretném próbálni már.

Szóval van 2 srác:

A, Nem tetszik, de van vonzalom. Sosem leszek szerelmes belé, viszont mindent megtesz értem, és tényleg oda-vissza van értem. Közel van és hajt a kíváncsiság.

B, Ő nagyon helyes, de nagyon messze van tőlem, nagyon-nagyon. Ő is rendes pasi, de alig ismerem. Nem hülyít, megmondta, addig felesleges lenne a távon agyalni, míg tudunk találkozni, akkor lenne baj, ha nem menne, de egyelőre erről szó nincs. Szimpátia, vonzalom, minden rendben, de tényleg messze lakik. Viszont jól áll nálam.

2014. szept. 30. 13:33
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

De B, vonzóbb. :D

Nem tudtam ezt is oda kellene írni, hogy ő benne minden tetszik, a külső is, és a személyisége is, VONZÓ.

Csak távolság.

Szóval közelebbi, de vonzó.

Vagy egy nagyon vonzó, de távoli?

2014. szept. 30. 13:40
 12/27 anonim ***** válasza:

B

Amelyikbe szerelmes vagyok :)

2014. szept. 30. 13:41
 13/27 anonim ***** válasza:
Hát szexelni csak úgy lehet, ha egészen közel vagytok egymáshoz :D
2014. szept. 30. 13:41
 14/27 anonim ***** válasza:

kerdező az nem ugy működik,hogy márpedig nem.leszek belé szerelmes :D

ha szexelsz vele akkor bele fogsz szeretni :)

2014. szept. 30. 13:42
 15/27 anonim válasza:
Figyi, az első pár válaszoló azt írta, hogy A. Neked erre a reakciód az volt, hogy "de a B vonzóbb". Akkor azt hiszem meg is van a válasz már! ;)
2014. szept. 30. 13:43
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

Te most igazából nem is tanácsot szerettél volna kérni, hogy melyiket kéne választanod, csak megerősítésre vártál, hogy a B jobban illik hozzád.

Ezt nem tudhatod, hogy nem leszel belé szerelmes. Én is már lettem szerelmes olyan lányba, aki külsőleg egyáltalán nem tetszett, viszont miután jobban megismertem, nagyon belé estem.

2014. szept. 30. 13:46
 17/27 A kérdező kommentje:

Igen.

A-val akartam, de aztán jött B és felkavart.

Ha nem lenne messze, ő jöhetne csak szóba, mert vele kapcsolatot is el tudnék képzelni, míg A-val nem, ott szimplán vonzalom van.

18/27 anonim ***** válasza:
B
 19/27 anonim válasza:
Talan mindketten benne vannak egy harmasban:)
2014. szept. 30. 13:47
 20/27 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam akkor. A, is helyes, de a vannak rossz tulajdonságai, ami miatt a kapcsolat esélye kilőve, hiába lakik közel.
2014. szept. 30. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!