Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Magamból kiindulva igaz lehet...

Magamból kiindulva igaz lehet az, hogy egy szűz lánnyal sikeresebben alakíthatok ki, egyrészt hosszútávú, másrészt őszinte, bizalmon alapuló kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Én 21 évesen még nem voltam senkivel, miután a szexuális vágyon kívül nem éreztem mást, így pedig nem láttam értelmét energiát ölni az ismerkedésbe, csak a szex miatt. Nemrég kezdtem csak többre vágyni.

Az igaz lehet, hogy a szűz lányokat könnyebb megtartani? Hogyha valaki a bizalmukba férkőzik, azt nehezen engedik el?

2014. szept. 27. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Soha a büdös életben nem fogsz a bizalmukba férkőzni, akármennyire is szüzek, de majd jön egy gátlástalan menőcsávó, aki fél óra alatt bele dumálja a fa_szát a lányba... így szokott ez lenni.
2014. szept. 27. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy pont ellenkezőleg.
2014. szept. 27. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
meglehet, de az is lehet hogy eg yilyen kapcsolatban fog rávenni arra, hogy kiélje magát mert ő még fiatal, vagy csak annyit mond "szüneteljetek", így enm minősül megcsalásnak.
2014. szept. 28. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy ez a szüzességtől függne
2014. szept. 28. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!