Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz voltam, lefeküdtem a...

Szűz voltam, lefeküdtem a barátommal. Most késik a menstruációm, terhes vagyok? Többi lent

Figyelt kérdés
Augusztus 26-án lefeküdtem a barátommal, nem élvezett belém, de nem védekeztünk.(Igen tudom, nem így kellett volna, nem kell a kioktatás) Szűz voltam, de korábban már önkielégítés során véreztem egyszer, de csak kicsit. Amikor pedig a barátom ujjazott már egyáltalán nem véreztem. A menstruációmat augusztus 27-ére vártam, és meg is jött. Először féltem, hogy ez nem menstruáció, hanem szüzesség elvesztése utáni vérzés, de ugyanúgy mint a többi ciklusom ez is 4-5 napig tartott és ugyanúgy görcsöltem. Szóval nem aggódtam miatta. Most viszont 19-ére vártam és már 3 napja késik. Félek, hogy terhes vagyok és a múltkori vérzés nem a menstuáció volt. Gyógyszert nem szedek, a szüleim nem tudnak erről, orvoshoz pedig most még nem szívesen mennék. Tudni kell még azt, hogy hüvelygombám is volt az utóbbi hetekben, most pedig antibiotikum kúrán vagyok torokgyulladás miatt. Lehetséges, hogy ezek befolyásolják a dolgot és ezért késik ? Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok

2014. szept. 22. 11:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Szia, nemrég töltöttem a 18-at, de nincs túl jó kapcsolatom a szüleimmel és ilyen dolgokat sohasem tudtam velük megbeszélni. Orvoshoz azért nem megyek, mert a szüleimnek sok egészségügyis ismerősük van, szóval bárhová mehetnék a környéken, úgyis megtudnák. Lehet,hogy megértenék a helyzetem, de nem akarok felesleges köröket futni, úgyis tudom, hogy mi lenne a vége. Ha esetleg terhes lennék, én nem tartanám meg, nem tudnám végigcsinálni az egészet, túl fiatal vagyok még egy babához. Egy pár napig még rozmaring teával és vízfürővel próbálkozom, így hátha sikerül előidézni a menstruációt, ha mégsem , akkor veszek tesztet. Miután remélhetőleg megjön, és megnyugodtam, akkor valószínűleg leülök anyukámmal beszélgetni erről ,és íratok fel fogamzásgátlót.

Köszönöm a válaszodat! Sajnálom, hogy te is ilyen helyzetbe kerültél.

2014. szept. 22. 22:32
 12/14 anonim válasza:
Előző:Mivel hogy ez egy kicsit kényesebb téma nem hiszem hogya nőgyógyász oda állít anyudhoz hogy figyeljé már a lányod bent volt nálam.Mivel nagykorú vagy.Meg az ilyet főleg hogy ha ismerheti azt mondod csak meghagyja neked hogy te közöld a szüleiddel szóval el ettől ne parázz de szerintem a tesztel kezd az orvos ajánlata hogy az "1500" ft-os teszt nem hazudik a netét nem tudom ismerősöm meg az orvosa is így mondta.Arra célzott hogy drága legyen ha olcsót veszel kettő hármat úgy biztos:-)
2014. szept. 22. 22:52
 13/14 A kérdező kommentje:

Megjött! Végre. :D

Azért húzósabba dolog mert apukám orvos és simán meg tudja nézni a státuszom, mivel ha orvoshoz megyek annak nyoma van a rendszerben.

2014. szept. 23. 10:01
 14/14 anonim ***** válasza:
na hálistennek :D am sztem a gumi még mindig olcsóbb mint a fogamzásgátló, de ha van pénzed vegyed...
2014. szept. 23. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!