Szűz voltam, lefeküdtem a barátommal. Most késik a menstruációm, terhes vagyok? Többi lent
Szia, nemrég töltöttem a 18-at, de nincs túl jó kapcsolatom a szüleimmel és ilyen dolgokat sohasem tudtam velük megbeszélni. Orvoshoz azért nem megyek, mert a szüleimnek sok egészségügyis ismerősük van, szóval bárhová mehetnék a környéken, úgyis megtudnák. Lehet,hogy megértenék a helyzetem, de nem akarok felesleges köröket futni, úgyis tudom, hogy mi lenne a vége. Ha esetleg terhes lennék, én nem tartanám meg, nem tudnám végigcsinálni az egészet, túl fiatal vagyok még egy babához. Egy pár napig még rozmaring teával és vízfürővel próbálkozom, így hátha sikerül előidézni a menstruációt, ha mégsem , akkor veszek tesztet. Miután remélhetőleg megjön, és megnyugodtam, akkor valószínűleg leülök anyukámmal beszélgetni erről ,és íratok fel fogamzásgátlót.
Köszönöm a válaszodat! Sajnálom, hogy te is ilyen helyzetbe kerültél.
Megjött! Végre. :D
Azért húzósabba dolog mert apukám orvos és simán meg tudja nézni a státuszom, mivel ha orvoshoz megyek annak nyoma van a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!