Van egy 18 éves barátom, és le akar velem feküdni. Mit tegyek? 15/l
Figyelt kérdés
Szerintetek nem korai ebben a korban? Ha nem, akkor hogyan készüljek fel? Mit kell az elsőnél csinálni? Elég szégyenlős vagyok, még soha nem látott meztelenül. Az normális hogy félek hogy tetszeni fogok-e neki? Teljesen csupaszra borotváljam magam?2014. szept. 13. 20:44
11/16 anonim válasza:
én is le akarok veled feküdni
12/16 A kérdező kommentje:
Hát akkor nálad ez csak vágyálom marad...
2014. szept. 17. 15:37
13/16 anonim válasza:
Szia! Hasonló helyzetben voltam én is, mint te.. csak mi már akkor pettingeltünk, látott meztelen és én is őt meg egyebek. :) Neki is kezdtünk a lényegnek, nagyon aranyos volt, simogatott, kedves volt.. viszont éreztem, hogy még nem akarom és megijedtem, elkezdtem sírni. Ő persze megállt és így nem történt meg.. azóta eltelt sok idő és most már késznek érzem magam rá. Szóval hogyha a barátodra gondolsz és nem jut eszedbe az, hogy huh de jót szexelnél vele.. vagy nem vagy benne biztos, hogy nem fog csalódást okozni akkor szerintem még ne. Pettingeljetek egy darabig és utána mehet a lényeg :)) remélem segítettem!:)
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. szept. 19. 18:08
15/16 anonim válasza:
Annó velem is ez volt.. Nagyon édes volt, rendes, aztán többet akart én meg féltem. 3 hónap után szakítottunk, nagyon szerettem, talán még ma is. :) Miután szakítottunk, még két évig volt ilyesn se veled se nélküled kapcsolatunk, tavaly télen azt mondta, hogy mostmár hivatalosan is mellettem akar lenni, mint a szerelmem, de nem bírná már sokáig szex nélkül. Én azt mondtam, hog még nem tudok megbízni benne, elobb bizonyitson. Nos nem bizonyított. Rá pár hónapra össze feküdt egy könnyen kapható kiscsajjal és azóta nem beszélünk. Jól gondold meg mit csinálsz. Én kívántam vele az eggyütt létet, volt petting, minden, de valahol éreztem, hogy csak nem kéne több. Csak azért írtam le, hogy tudd, hogy az éremnek van másik oldala is. 15 voltam, amikor megismertem, most 17 vagyok. Néha azt hiszem, hogy azért vesztettem el, mert féltem, de ha szexeltünk is volna sem biztos, hogy sokáig eggyütt maradunk. Ebbe a korba még ne ezen legyen a hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!