Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az gáz ha 14 évesen vesztettem...

Az gáz ha 14 évesen vesztettem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
14/lány vagyok a barátom pedig 16/f

2014. szept. 6. 11:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Igen, az nagyon gáz. A gyerekeidet lehetőleg majd ne ilyennek neveld.
2014. szept. 6. 15:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de tényleg gáz. Bármennyire is szereted a pasid. Mondjuk neki is el kéne gondolkoznia egy picit.
2014. szept. 6. 22:21
 13/19 anonim válasza:
Hát 13 éves vagyok..barátom nincs(minek??)..13 évesen csókolóztam először/kicsit gáznak tartottam,de megtörtént,jó volt-szép volt../..Szerintem a mai világban nem gáz..9-10 évesek sminkelik magukat meg hajat festenek..11-12 évesen már szexelnek..Én nagyjából tudom hogy mikor állok készen!!
2014. szept. 7. 11:55
 14/19 anonim válasza:
Nem bántad meg, nem gáz. 15 évesen jöttem össze a barátommal, és 15 évesen vesztettem el. 4 és fél éve vagyunk együtt. Ha nem váltogatod hetente a partnereidet, nincs gáz.
2014. szept. 7. 21:33
 15/19 anonim válasza:

ha egy normális ember itél meg ennyi információból az simán rávágja hogy hülye r*banc, anélkül hogy ismerné a körülményeket. de mivel ezt a kérdést te magad tetted fel, tudod a választ hogy gáz.

és az is mert ennyi idősen nem lehet komoly kapcsolatod és hiába mondod hogy érett vagy stb. a kérdésedből látszik hogy nem vagy az! szóval nagyon gáz!

2014. szept. 7. 23:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Na, a hitgyülekezet ezt a kérdést is utolérte...

Titeket tényleg ez elégít ki szexuálisan, hogy névtelenül le lehet alázni valakit?

Mert mindig ez megy itt....

R1banc => Minden szembejövő fa$zba belecsücsül, amelyiknek a gazdája épp nem siet eléggé.

Ha 14, 15, 16 évesen van barátja (egy, akit nem tegnap ismert meg), lefekszik vele, és 1,2,3 hónap múlva is vele szexel, nem annak a legjobb haverjával/öccsével/bátyjával, vagy nem a disco mosdójában keféli a fa$zom jóska, akivel 2 perce találkozott először... Na, az maximum a ti begyöpösödött, okoskodó kis fejetekben r1banc, de ott is csak azért, mert imádtok mások fölött ítélkezni a realitás minden határán túl, valamint úgy a legegyszerűbb magasabbra jutni, ha 1 lépést sem tesz az ember felfelé, csak másokat próbál lealacsonyítani :-D

2014. szept. 7. 23:22
 17/19 Synesztro ***** válasza:
Ha ennyire nem tudtál várni, akkor nem tök mind1 hogy mi mit mondunk már??? És igen, ultra gáz, ha az én lányom lennél, én szégyellnélek.
2014. szept. 8. 06:22
 18/19 anonim ***** válasza:
En 15eves vagyok,de mar 8csajt meghuztam.Akkor most gaz vagyok?
2014. szept. 10. 21:27
 19/19 anonim válasza:
Vesztettem!
2014. szept. 14. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!