Ha valaki 28 éves nő létére szűz nagyon kellemetlen ugye?
mindenesetre ne szégyelld magad, fel a fejjel, csak előre tekints!
ne rugózz ezen a dolgon sokat, mert csak ront a helyzeten. Lehet abban valami amit előzőleg írtak a többiek, hogy zárkózott vagy stb, de nem ismerünk, szóval csak találgatunk...
egy férfi "sorstárs"
Nos azt hiszem itt két fontos dolog van.
Először is azért, mert még szűz vagy kár szégyellned magadat, ez egy állapot, nem egy skarlát betű :))))
Ezért ne szégyelld magadat, mert nem szégyen.
Ilyenkor mindig azt kérdezem meg a kérdezőktől, hogy miért nem képes kapcsolatot kialakítani? De ezt tőled nem kell megkérdeznem, mert nagyon is tisztában vagy vele: túlságosan félénk vagy.
A te problémádra három gyógyír létezik. Amit már írt valaki, hogy a "megfelelő férfi" megpuhít, közel kerül hozzád, kvázi megkűzd veled, érted.
Ezzel az a probléma, hogy vagy lesz ilyen, vagy nem. A hercegre várás esete.
A másik az, hogy megpróbálsz utána járni, hogy miért vagy ennyire félénk. Neveltetés, rossz élmény, sok kudarc tinikorban, csúfolódás? Miért alakult ez ki?
Bármilyen furán hangzik, ha nem boldogulsz ezzel, érdemes pszcihológust megkérdezni, és adott esetben hozzá járni.
Megoldani azt a gátat ami megakadályoz a kapcsolat teremtésben. Ezt a módszer javasolnám. Mert ha nem lennél szűz, amíg a lelki gát megvan, addig magányos leszel.
HA tényleg erről van szó. (ezt ő mondja meg ő a szakember)
A harmadik ami többnyire hiba, de ritkán működik a "sokkterápia". Magyarul elveszíted a szüzességedet, és megpróbálod "összetörni" ezt a gátat.
Ezt kizárólag saját felelősségre. Tízből 8x nem működik, és hiba, és 1-2 esetben működik csak.
Magadat te ismered, te tudod milyen vagy, és főleg: mennyit vagy hajlandó tenni az ügy érdekében.
És egy szakember megkérdezését javaslom.
Nem gyk terjedelem, és pláne nem vagyunk szakértők olyan problémában ami ennyire megterhel téged.
Az internetes ismerkedést én is ajánlom, a különböző helyeken olvasható előítéletek ellenére is. lehet jókat beszélgetni, és ti lányok a bőség zavarában vagytok amúgy is az ilyen oldalakon.
Sok sikert!
A 11-es.
Szia!
Szerintem meg egyáltalán nem kellemetlen és ezért ne szégyelld magad.
Sőt, inkább legyél büszke:
- amiért nem adod oda magad "bárkinek".
- amiért van erkölcsöd, ez napjainkban ritka és ezért értékes.
S hidd el sokkal nagyobb öröm lesz az elvesztése azzal akit szeretsz.
Nem a 28 korban még meglévő szüzesség kellemetlen, hanem az oka és a lehetséges következményei.
Az IGAZI okot mindenképpen fel kellene tárni, lehetőleg (szexuál)pszichológus segítségével, különben komoly problémáid lesznek, és nem csak a szexuális életedben, hanem általában az emberi kapcsolatok terén. A kettő ugyanis összefügg. Találkoztam ilyen nővel, tudom, miről beszélek.
Legelőször azt kell eldöntened: van-e szexuális vágyad, , el tudod-e viselni egy férfi intim testi közelségét. Ha nem, akkor kár erőltetned, mert soha nem lesz örömed a szexben. Ha igen, akkor segítségre van szükséged, méghozzá minél előbb!
Te magad is úgy határoztál hogy megőrzöd a szüzességed míg meg nem találod az igazit?
Szerintem egyáltalán nem kellemetlen, lehet hogy ez lesz a jövőbeni boldogságod kulcsa!
Az előző hozzászólókkal ellentétben én nem ajánlom az internetes ismerkedést. Az esetek döntő többségében a férfiak ott kizárólag szexpartnert keresnek, lehetőleg egyetlen alkalomra, és ehhez a hazugságoktól sem riadnak vissza. Például eltitkolják, hogy nősek, gyerekek rohangálnak körülötte és hasonlók. Magy hiba lenne, ha pont egy ilyen lenne az első.
Bár a szigorú nevelésen kívül - ami azért nehezen elfogadható indok - mással eddig nem magyaráztad az elhúzódó szüzességed okát, csatlakozom az előttem szólóhoz: ha csak azért vagy még mindig szűz, mert még nem találtad meg az igazit, akinek testestől-lelkestől örömmel odaadnád magad, az nem kellemetlen, hanem valóban tiszteletre méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!