Ki a legidősebb szűz meleg fiu itt az oldalon? Kort írjatok, légyszi (akinek kellemetlen kiírni, ha van ilyen, az priviben is írhat, bár itt ugyis minden névtelen - és köszönöm )
Egy meleg hogy lehet szűz?
Felmész valami meleg oldalra és holnapra leszervezel egy találkozót egy másik szexre éhes sráccal, aki szívesen berakja neked vagy megengedi hogy berakd neki.
Ha egy dologért irigylem a melegeket akkor az az, hogy mindenféle energiabefektetés nélkül tudnak szexpartnert találni, ha akarnak.
Mikortól nem szűz egy meleg ember?
Első csók? Tapi? Első oboa? Első bilaterális kézimunka? Első análízis? Konvex vagy konkáv oldalon?
Ettől függ a válasz. Bár mindegy, mert fiatalabb vagyok az első válaszolónál egy kicsit.
4:
Szerintem a mércét betehetjük oda, ahová a hetero emberek is beteszik maguknak.
Akkortól nem szűz, hogy vagy a fenekébe dugta valaki a farkát, vagy ő dugta valaki fenekébe a farkát.
képletesen kell érteni h szűz
szűz = érintetlen, szexuálisan érintetlen
pl egy szűz papírlap = még nem használt, teljesen új papírlap
26 vagyok.
Mivel vidéken lakom itt egy jó pasi sincs.
Átlagossal meg nem akarok szexelni.
Én amúgy sportos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!