Miért cikizik sokan ha egy fiú 18-22 (plusz/minusz) évesen szűz?
Nem értem,vannak olyanok is akiknek fiú létükre kell-legalább az elsőhöz-hogy érezzenek is valamit az adott lány iránt ahogy hallottam . Itt meg sokan szidják az ilyeneket,de miért?
18/l
Azért, mert unintelligensek és rossz az értékrendjük. Nem kell velük foglalkozni, tegyen mindenki úgy, ahogy Ő látja jónak! :)
Én szűz vagyok, mert - bár jelentkezők akadtak - nem akartam/akarok holmi "kaland" lenni. Inkább olyasvalakivel tenném meg, akivel szeretjük egymást, akire rá merem bízni magam. Szerintem azzal sincs semmi probléma, ha egy fiú is így viszonyul ehhez a kérdéshez, sőt!
18/L
Mert ostobák és érzéketlenek. Nem fogják fel, hogy vannak pasik akik nem csak dugni akarnak, és úgy elveszteni valami címeres qurvával, hanem szeretkezni akarnak a barátnőjükkel akibe szerelmesek.
Az én férjem és szűz volt 20. életéve végén, és 1 hónappal a 21. szülinapja előtt vesztette el velem a szüzességét. Egyik haverja sem cseszegette, és röhögte ki, mert normálisak.
Csak az idióta majmok csinálnak ilyet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!