Mért vagyok szűz még ha edzek már egy ideje és sokan mondták hogy jól nézek ki? (kép)
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és még egy kapcsolatom sem volt, sőt semmiféle intim kapcsolatom nem volt még nőkkel, pedig nem az ilyen bombanőknél szoktam próbálkozni akik mindenkinek tetszenek...
2014. jún. 27. 21:28
1/32 anonim válasza:
Miért akarod lejáratni a képen lévő fickót?
2/32 anonim válasza:
hát aki azt mondta hogy jol nézel ki az biztos hazudott.. nem csodálom hogy szűz vagy még.XDDD
3/32 anonim válasza:
nekem kedvesnek, jófejnek tűnsz, de olyan kisfiús vagy
4/32 anonim válasza:
Rossz úton jársz!
Ahhoz hogy ne legyél szűz, nem edzeni kell - ... mást kell.
5/32 anonim válasza:
Told le a hajad nullással és az arcodon hagyj 1-2mm borostát.
6/32 A kérdező kommentje:
És ha ezt megteszem akkor lesz bnőm? És értékelni fognak?
2014. jún. 27. 21:35
7/32 anonim válasza:
Gyúrjon akinek jól áll, de te nem közéjük tartozol, kb mintha két különböző emberé lenne a fej és a test... a te fejedhez valami vékony sportos test jól nézne ki, de nem ez a nagy izmos... túlléptél a célon.
8/32 anonim válasza:
Grendel a múltkor nem igy néztél ki!
Mi történt veled?
9/32 anonim válasza:
Szerintem meg semmi baj nincs veled :)
helyes srác vagy te ;)
10/32 A kérdező kommentje:
Mindig máshogy nézek ki..de na mi legyen hogy becsajozzak hogy kell?? Másnak is simán megy..akkor nekem mért nem?
2014. jún. 27. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!