Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha sikertelen srácként kedves...

Ha sikertelen srácként kedves vagyok és tisztelettudó a lányokkal, akkor azzal javítok a helyzeten, vagy rontok?

Figyelt kérdés
Vagy pedig semmi következménye nincs, ugyanúgy nem fognak velem foglalkozni aztán sem a lányok?

2014. szept. 1. 15:01
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Ha nem vagy kedves és tisztelettudó, akkor mindegy, hogy hogy milyen vagy pl külsőre, személyiségre, mert egy épeszű lány sem akar bunkót, és neked is jobb, ha kedves vagy. És ha kedves vagy, az lehet, hogy valakinek annyira fontos lesz egyszer, hogy nála nem leszel "sikertelen" :) Szóval javítasz :) Lány vagyok (és szóba sem jöhet olyan, aki nem tisztelettudó és kedves)
2014. szept. 13. 18:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

összes eddigi bnő jelöltemmel kedves és tisztelettudó voltam, egy sem jött össze velem. Ezért nem volt senkim a 26 életévem alatt.

Büszke lehetek magamra.

Gondolom most jön a sablon... hogy majd jön, bla bla bla

2014. szept. 13. 18:53
 13/21 anonim ***** válasza:
20%
Elkeseredetteknek üzenném nem az a baj, hogy kedvesek vagytok/voltatok, hanem 0 önismerettel, emberismerettel rendelkeztek. Nem azzal vagytok kedvesek, hogy eljátsszátok a kis ártatlan, hanem önmagatokat adjátok, lazák vagytok nem feszengtek. Higgyétek az olyan emberek érnek legtöbbet, akik kedvesek, de mellé pozitív jó kisugárzású egyének. Ez fiúkra, lányokra mind igaz. Nem vagány csávót vagy szende kis ártatlant kell eljátszani, hanem legyetek önmagatok, erre törekedjetek!
2014. szept. 14. 09:32
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Egész életemben önmagam voltam és SOHA nem játszottam szerepet. Arról nem is beszélve, hogy alapból kedves és tisztelettudó vagyok mindenkivel, aki nem szolgál rá az ellenkezőjére. A nők egészen 24 éves koromig levegőnek nézetk, akkor berágtam és úgy döntöttem le vannak szarva, semmi nem érdekel csak önmagam, hiszen őket is csak a saját kis egójuk érdekli. Erre rá három hétre lett barátnőm. Ennyit a nőkről...
2014. szept. 14. 14:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem kell túlzásba vinni a kedvességet és a seggüket se kell kinyalni. Mindennek megvan a határa. Nyilván lazább lettél és ezért sikerült. Mindig akkor jön össze, ha nem gondolsz rá. Esetek 99%-ban így jön össze kapcsolat, aki rágörcsöl annak nagyon ritkán jön össze. Közhely, de nagyon is valós! Nőket ne szidd, magadba is keress hibát ne csak bennük!
2014. szept. 14. 14:49
 16/21 anonim ***** válasza:

Miért eddig nem voltál kedves és tisztelettudó? vagy hogy értsem azt a kérdést? :D

Szerintem mindenképp a kedvesség alapkövetelmény, de ne legyen túlzásba víve :D Egyébként szerencsés vagy mert pasiként tudsz kezdeményezni, én meg csak várhatom hogy valaki kezdeményezzen :(

2014. szept. 23. 11:11
 17/21 A kérdező kommentje:
Ha rám ír egy lány, hogy szívesen beszélgetne velem, akkor legyen olyan kedves, és ne szó nélkül tűnjön el, ha már nem akar levelezni, hanem írja meg, mi a problémája velem! Köszi...
2014. szept. 25. 22:55
 18/21 anonim válasza:

Hasonló helyzetben vagyok mint te csak lányként. :)

Kedves, figyelmes segìtôkész vagyok mindenkivel. Bárkinek elküldöm a leckét még este is :)

Ennekellenére egy fiú se közeledik felém. :)

Nem minden fiú értékeli

2014. szept. 30. 20:39
 19/21 anonim válasza:

Elôzô vagyok

19/l ez lemaradt

2014. szept. 30. 20:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez a baj ezzel a kedvesseggel, hogy nem ez kell egy kapcsolathoz. Valahogy ereznem kell hogy bejon az a fiu, az az erzes kell, hogy tetszik az a fiu es meg meg sem kell szolalnia, ha nincs meg benne ez a kisugarzas akkor nem mukodik semmi koztunk.
2014. okt. 8. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!