Ha sikertelen srácként kedves vagyok és tisztelettudó a lányokkal, akkor azzal javítok a helyzeten, vagy rontok?
Nem írtad bele a helyzeted konkrétan, de gondolom szűz vagy.
Szerintem ebben a világban az ember kedvessége háttérbe szorul. Persze minden egyénfüggő alig-alig előfordul kedvességet értékelő és nem vele visszaélő ember.
Kedves kérdező, a nők konkrétan SEMMI tiszteletet nem érdemelnek manapság. Én most vagyok 24 éves, hasonló cipőben jártam, mint te. Azt kell, hogy mondjam, a nők sem a kedvességet, sem a tiszteletet nem tudják értékelni. Élő példák erre azon nők milliói, akik fülig beleesnek egy utolsó primitív bunkóba, aki úgy beszél velük, hogy én azt a hangnemet még a kutyámmal szemben sem alkalmaznám.
Legyél velük korrekt, de nem éri meg túl kedvesnek lenni velük, úgysem tudják értékelni, vagy csak kihasználnának.
Legyél velük határozott, ne hagyd, hogy kihasználjanak és átverjenek, mert ezekben nagy mesterek. Továbbá ha bunkók, pofátlanok, akkor ott rúgj beléjük ahol a legjobban fáj. Hidd el a nők önbizalma egy nagy lufi, éppen csak hozzá kell nyúlni egy bántó megjegyzéssel, és ki is durrant. Persze erre csak akkor van szükség, ha tényleg bunkó az illető.
Az a nagy hibád, kérdező, hogy te egy rendes, udvarias, idealista srác lehetsz. Az ilyen ember a mai nőknek túl jó. Nem tudják értékelni, és csak ki fognak használni. Nagyon, nagyon kevés az olyan nő manapság, akiben tényleg van manapság annyi érték, hogy a kedvességet, őszinteséget, tiszteletet értékelj.
Utolsónap pacsi!!!
Teljesen igaza van!
Kedves kérdező! Olyan voltam mint,Te.Álomvilágba éltem.Belémrúgtak,kihasználtak stb.Régen vártam a nagy szerelmet,de mára már "csak szex,és más semmi" kapcsolatokba vagyok benne.én mondhatni jó pasi vagyok,legalábbis ezt mondják (félreértés ne essék,én nem gondolom,h az vagyok).
Szóval mára nem kellenek az érzelmek,nyálas szövegek.csak szex-kavarások.Lehet,h köcsög,bunkó vagyok,de nem magamtól lettem ilyen.:)
"Kedves kérdező, a nők konkrétan SEMMI tiszteletet nem érdemelnek manapság."
Pontosan az ilyen hozzászólások miatt kezdem elveszteni az összes hitem az emberiségben. Most komolyan, hogy tudsz így általánosítani, minden nőt egy kalap alá venni mégis? És utána még csodálkozol, hogy nincs normális barátnőd... Szánalmas.
Rátérve a kérdésre, csatlakozom a 9-es válaszolóhoz, ha normális, kedves barátnőt szeretnél, viselkedj vele úgy, ahogy te is szeretnéd, hogy veled viselkedjenek, és hidd el, az igazi nők nem a bunkó pasikra buknak (akármit is mondanak mások).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!