Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki ha valaki 27 éves, s nem...

Ciki ha valaki 27 éves, s nem volt még kapcsolata?

Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 23:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Majd 2 év múlva válaszolok a kérdésre és leírom a személyes tapasztalataimat.
2014. aug. 30. 21:25
 22/28 anonim ***** válasza:
44%
Elég morbid.
2014. aug. 31. 18:05
 23/28 anonim ***** válasza:
#22es, mi az tükörbe néztél és megláttad hogyan nézel ki kívülről?
2014. aug. 31. 18:28
 24/28 Szandi75 ***** válasza:
Nem
2014. szept. 1. 09:33
 25/28 anonim ***** válasza:
Én is 27 (F) vagyok, tulajdonképp még randim sem volt, nem hogy kapcsolat (a leugrunk a tescoba venni 2 kenyeret meg hasonlókat én nem tudom randinak tekinteni). Vannak barátaim, nálam sokkal antiszociálisabb emberek élnek párkapcsolatokban. Nem vagyok túl válogatós, mert rengeteg különböző külsejű és karakterű nő tetszett már. Mi az oka? Az, hogy ehhez 2 ember kell. Én hiába szeretnék valakitől többet, ha irányomban soha nincs viszonzása. Ennyi, ilyen egyszerű az ok. Lehet, hogy nálad is ilyesmi lehet (ha úgy érzed tetszett már sokmindenki, és sokakkal "jól elvoltál" de semmi több nem lett, akkor tuti ez van nálad is.)
2014. szept. 1. 14:58
 26/28 anonim ***** válasza:
Az én példám bizonyítja, hogy ehhez a helyzethez még úgymond csúnyán sem kell kinézni. Legalábbis én nem tartom magam annak. Viszont komoly belső, személyiségbeli, lelki problémáim vannak. Amit az előző írt, az is nagyon nagy igazság a viszonzatlansággal kapcsolatban.
2014. szept. 4. 23:25
 27/28 anonim válasza:
Nem baj, mert nem találtad meg az igazit, vagy az mással van/volt ! Neten keress társkereső oldalt, és ott megtalálod a nagy Ő-t ! ;)
2014. szept. 5. 17:56
 28/28 anonim válasza:

Nem vágyok párkapcsolatra,lett volna rá bőven jelentkező anno.

Én egyedül érzem jól magam.

28/f

2017. febr. 24. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!