Ciki ha valaki 27 éves, s nem volt még kapcsolata?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 23:09
1/28 anonim válasza:
kicsit ja...
1. antiszoci
2. vmi baja van
3. sokat válogat...
esetleg ez így mind együtt:D
5/28 anonim válasza:
Én 30 vagyok, és nem volt kapcsolatom. Még van 3 éved, hogy lekörözz!
Egyébként hiba pontoztátok le az elsőt, teljesen igaza van, első kézből tanúsíthatom.
7/28 A kérdező kommentje:
Vannak barátai,jár társaságban,főiskolát végzett értelmes,s nem elmebeteg ember.De nem keresik a fiúk,nem hord mini ruhát vagy kivágott merész ruhákat,nem sminkeli magát,emiatt nem foglalkoznak vele a fiúk szerintem.Sokan piszkálják emiatt
mit tud tenni az ilyen?
2014. aug. 29. 23:21
8/28 anonim válasza:
Ha azt is odaírtad volna, hogy nő az illető, akkor egyértelműbb lett volna. Nők esetében kb. 3 ilyen ember van az egész világon, így elég nehéz leírni, vagy egyáltalán kideríteni az okokat. Amiket fentebb írtunk, természetesen férfiakra vonatkozott, hiszen belőlünk létezik ez az "állatfaj" elsősorban.
9/28 A kérdező kommentje:
Nő igen.Bocsi hogy nem írtam oda
2014. aug. 29. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!