Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ciki az, ha egy lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki az, ha egy lánynak, nőnek még nem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés

Szia(sztok)!

Árulja már el nekem valaki, hogy miért számít cikinek az, ha egy lánynak, nőnek még nem volt egyetlen egy barátja sem? Kortól függetlenül.

Nem kicsit fel tud húzni, amikor egy kis 13 éves lányka fintorogva mér végig, és a képembe vágja, hogy „te szűz vénlány”. Csak engem akaszt ki, hogy a lányok már tizenpár évesen szexelnek?

A másik, meg amikor korombeliek, idősebb nőrokonok szólnak le, hogy „úristen, nem igaz, hogy még nem volt barátod”. Az egyik ilyen „kedves” ember konkrétan arra bíztatott, hogy feküdjek le az első szembejövő férfival.

Bántó tud lenni, amikor lenéznek egy nőt azért, mert még nem volt egy férfi sem az életében. És biztosan vannak így a férfiak is (ld. itt a gyakorin kérdések-válaszok).

Nem azt mondom, hogy várok a hercegre fehér lovon. Szeretnék kialakítani egy normális kapcsolatot egy férfival, de még nem tűnt fel a színen.

Nem vagyok olyan lány, aki simán letámad bárkit is. Kissé félénk vagyok (igen, erre biztosan kapok valami „kedvessséget”), nehezen ismerkedem, nem vagyok egy party animal. Egy teljesen átlagos lány vagyok, akit eddig még nem talált el Cupido. És ez állítólag ciki.

Tudom, tele van ez az oldal ilyen kérdésekkel, de késztetést éreztem, hogy én is kérdezzek. :)

Előre is köszi a választ eme hirtelen felindulásból tett kérdésre. :)

20L

2013. szept. 21. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Majd megtalál egyszer téged is az embered. Addig meg kitartás. :D
2013. szept. 21. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Régen is tizenévesen már szexeltek ez nem újdonság. És aki 20 évesen is szűz volt vagyis akkor úgy mondták hogy nem ment még férjhez azt vénlánynak nevezték. A normális életkor a szüzesség elvesztésére 14-18 éves korig. És régen is így volt csak akkor a férjhezmenés volt a divat ebben az életkorban de akárhogyis aki 20 éves koráig se szerzett pasit az vénlány volt és kész.
2013. szept. 21. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy az lenne mindenesetre én ilyenért senkit nem fogok elítélni, mert ritka nagy szemétség lenne részemről egyébként rengeteg ilyen ember van aki még 20 évesen vagy afelett szűz vagy még barátja/barátnője sem volt az engem is kiakaszt, hogy a mai emberek tizenéves korukban már kiélik magukat (tisztelet a kivételnek) Nekem is szúrja eléggé a szemem, de nincs mit tenni hiszen a saját életük és nekem abba nincsen beleszólásom és nem is szeretnék :P. Ne félj Cupido is megtanúl majd egyszer célozni :D amúgy az oldal pedig azért van, hogy kérdezz én meg igyekszem válaszolni rá :D A lényeg, hogy ne add fel én azt olvastam, hogy a szerelem úgyis akkor jön amikor a legkevésbé számítasz rá :D. 16/f Remélem tudtam segíteni.
2013. szept. 21. 17:04
 4/4 anonim válasza:
szerintem ne foglalkozz avval,hogy mit mondanak mások!!! A szerelem meg elobb utóbb ugyis rád talál...
2013. szept. 21. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!