Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagyon ciki? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon ciki? Mit gondolhat?

Figyelt kérdés

Szóval..tegnap elég ittas állpótba kerültem és ráírtam az egyik exemre akit még mindig szeretek így 7 és fél hónap után egy hülyeség miatt szakítottunk elég durván azóta nem is beszéltünk. Szóval ráírtam hogy szeretlek és annyit írt vissza hogy oke. Barátnőm szerint poénnak vette amit meg is értenék mert barátnőmmel elég sokat szórakoztunk vele:D vagyis inkább ő. mit gondolhat? egy suliba árunk napi szinten látom és mdinig nézzük egymást..úgy félek mi lesz hétfőn hogy fog rám nézni.

normális válaszokat

2013. szept. 14. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintetek nagyon ciki? Mit gondolhat?

IGEN CIKI HOGY BERÚGTÁL!

2013. szept. 14. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:
de nyomorék vagy hogy berugtál
2013. szept. 14. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Már úgyis mindegy. Kezeld lazán, mintha nem is emlékeznél rá.
2013. szept. 14. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ki nem szarja le?
2013. szept. 14. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha csak írtál,akkor nem biztos,hogy tudja,hogy részeg voltál.

Amúgy ha sokat szórakoztatok vele,akkor lehet,hogy tényleg nem hitte el.

2013. szept. 14. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!