Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan a fészkes rekettyés lóturkálóból veszitek, hogy bármilyen korban is "ciki", ha valakinek még nem volt kapcsolata?
Most nem inkább a felnőtt korosztály ilyesmi helyzetéről kérdezek, az már ki lett tárgyalva párszor, hanem a fiatalságéról. Azon akadtam ki, hogy a 14 éves kislányt "későn érőnek" nevezték, mert még nem volt kapcsolata... na meg az jött le, hogy ez az általános megítélés... TIZENNÉGY, backi! Ha tizennégy évesen ez már későn érés, akkor mikor van a normál kor a kapcsolatosdi elkezdésére? A korán érőkre meg bele se merek gondolni...
Szóval ez az egyik, a másik meg, hogy ugye jó sokan felteszik, hogy ciki-e, ha x évesen még szüzek meg társaik, aztán a nép jól megnyugtatja őket, hogy nem. Na de miféle indíttatásból jut eszükbe ez egyáltalán? Valahonnan kapniuk kell ezeket az ingereket... és sokan írják, hogy kapják is, mert csúfolják érte őket... de akkor itt miért nem? Vagy akárhol, legalábbis én még eggyel sem találkoztam, aki azt mondta volna nekem, hogy milyen ciki volnék ezért...persze ez természetsen nem zárja ki, hogy lennének, pont ezért érdekelne az ő álláspontjuk,hogy ugyan mi a lóhererákért lenne már ciki...
Azt meg, hogy magának a cikiségnek mégis miféle gyakorlati jelentősége van, már meg sem merem kérdezni, egyrészt mert már megtettem, és nem sok magyarázat érkezett, másrészt mert ez meghaladja drága embertársaink értelmi színvonalát...
fáj az általánosításotok :) 14 vagyok és nem volt még pasim, de had vázoljam fel a helyzetet az én szemszögemből:
a főbűnös állítólag a VIVA, én nem nézem szóval lehet
de itt nem csak a pasizásról van szó, a sok 13-14éves festi a haját, sminkeli magát és esténként discozik, ahol isznak és cigiznek(osztálytársam rendszeresen mesél) ettől hirtelen nagylányok lesznek és 16évesekkel kezdenek ki(általában sikerrel járnak)
aztán villognak msn: "(L) tegnap este xD bebasztunk" myvip: felrakják a kihívó képeiket(tudod, mikor a fürdőszoba tükör előtt kicsavart pózba állnak, meg mikor fentről csinálják a képeket egy kivágott pólóba)
és ilyenkor mindenki: az összes 14éves csaj riba*c
itt meg amúgy azért megértőek, mert: A:már idősebbek B:mert a valóságban egyik se hallgatná meg a normális 14évesek véleményét
22:13
Te is ugyanúgy általánosítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!