Ciki ha valaki 27 éves, s nem volt még kapcsolata?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 23:09
11/28 anonim válasza:
Ha férfi az illető, akkor sztem nem annyira. Ha nő, akkor sem, de ez sokkal ritkább mint a férfiaknál.
13/28 anonim válasza:
Ha cikinek tartod az azt jelenti hogy a környezetednek akarsz megfelelni, persze valamilyen szinten ez sem hülyeség. De ne a környezeted véleménye legyen mérvadó hanem saját magadnak feleljél meg. Én is ebben a helyzetben vagyok 22F.
14/28 anonim válasza:
pedig nő vagy, és igényled a szexet... az is kérdés, h szex volt-e már. ha nem, akkor tényleg igyekezz, mert ez egy nagggyon jó dolog. és minél több idő múlik el, annál nehezebb lesz elveszíteni. miért nem sminkelsz? nem kell miniruha, de egy kis smink, új frizkó, és lehet, felkelted vki érdeklődését..
15/28 anonim válasza:
Nem az. Én is ennyi idős vagyok, még sosem volt senkim, de nem is lesz, mivel annyira ocsmányul nézek ki.
16/28 anonim válasza:
és szted ez normális, utolsó? tegyél érte, h ne legyél "ocsmány", bár biztos vagyok benne, h nem vagy az.
17/28 anonim válasza:
16: Arcon és magasságon sehogy sem lehet változtatni, és mivel férfi vagyok, az alacsonyság egyből kizáró tényező, emellé párosul a nagyon ocsmány arc. Nem véletlen, hogy 27 évesen még csak randim sem volt, mert kerülnek a lányok.
18/28 anonim válasza:
na, láttam én már "ocsmány"férfiakat nőkkel.. úgyhogy itt fejben nem okés valami. vannak alacsony nők is, az alacsonyabb férfiakhoz. de persze, biztos könnyebb itt sírni meg keseregni, meg a nőket okolni. járj el társaságba, és majd lesz valaki. belsővel is lehet ám hódítani, sőt azzal lehet leginkább....
19/28 anonim válasza:
Sosem okoltam a nőket. Tudom, hogy olyan ronda vagyok, hogy nem tudna egyetlen egy lány sem úgy rám nézni, hogy ne kapja el az undor. Ezért csak magamat okolhatom, hogy egyáltalán a világra jöttem. Mellesleg egy ronda ember hiába jár el társaságba, ott is számkivetett marad, elkerülik az emberek, a belső értékekkel való hódításhoz meg legalább egy elfogadható külső kell, nekem meg olyan külsőm van, hogy bármilyen alacsony költségvetésű horrort fel tudnék dobni pusztán a megjelenésemmel.
20/28 anonim válasza:
küldj egy képet... másképp nem hiszem el... még h horror, ne viccelj már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!