Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ennyire gáz lenne az, hogy...

Ennyire gáz lenne az, hogy csak házasság után akarom elveszíteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda ( mielőtt kérdeznétek ), 18 éves korom ellenére elég sokan akartak a barátnőjüknek tudni, de igazából csak 1 pasim volt. Valamiért engem annyira felháborít, hogy egyesek fenn vannak ezen akadva. A mai világban ténylegesen ennyire ciki szűz maradni a házasságig? -.-"
2014. aug. 20. 07:15
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
Azt hiszed, hogy majd a f-szid várni fog rád életed végéig mert te játszod az eszed. Hát kisanyám jó h-lye vagy!
2014. aug. 20. 09:44
 42/59 anonim válasza:

Szerintem nem "ciki" ilyen életmódot folytatni, habár én nem tenném. De! Van olyan barátnőm, aki ugyanígy áll hozzá, hogy ő egyetlen emberrel akarja leélni az életét, és vár a nagy Ő-re. Egyszerűen azért, mert vallásos, vallásos a családja, ilyen környezetben nőtt fel, ezt látta otthon. Lehet, hogy később megváltoztatja az elképzelését, de mivel ez az ő döntése, én soha nem próbáltam lebeszélni róla.

Hallottam egy párról (őket nem ismerem személyesen - egy másik barátom gyülekezetébe járnak), ahol mind a két tag így áll hozzá a dologhoz, hogy ők a házasságig semmit.

Én annyit tudnék neked ajánlani, kedves kérdező, hogy igenis kezdj el ismerkedni. Most nem érsz rá emiatt, később nem érsz rá amiatt, aztán ott állsz majd 24 évesen egy orvosi diplomával és nulla kapcsolattal. Abból nem lesz házasság. Akkor még meg kell ismerni valakit, 2-3-4 évig járni, hogy arra a szintre juthassatok.

Nem tudom, vallásos vagy-e, de ezt a felfogást főleg a gyülekezetbe járó fiatalok tartják még. Szerintem eljárhatnál valahova, ismerkedhetnél velük.

2014. aug. 20. 09:46
 43/59 anonim ***** válasza:

Nézd, én nagyon sajnálom azokat, akiknek esetleg háborús övezetben kellett felnőniük... tényleg. Most nem ez a téma viszont.

De mint írtam, állok egy kulturált vita elébe, ami az adott kultúrákban élő nők helyzetét illeti. Én már leírtam pár érvet, te jössz. Mert konkrétumot semmit sem írtál...

És az, hogy esetleg miket éltél át, a téma szempontjából irreleváns...

2014. aug. 20. 09:54
 44/59 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit tudok Neked mondani, hogy ne gondolkodj ennyire mereven és fekete-fehéren. Ez hülyén hangzik, de a merev emberek könnyen megtörnek.

Ez részben saját tapasztalat is. Nekem is volt pár dolog az életemben, amiről meg voltam győződve, hogy ennek akkor is így kell történnie, ha a fene fenét eszik is, és mindig koppanás valamint hosszan tartó rossz érzés lett a vége. Amint változtattam a hozzáállásomon, SOKKAL jobban éreztem magam.

Ez nem hülyeség. Szerintem Te se állj ilyen mereven a dologhoz. Lehet, hogy csak házasságkor veszíted el, de miért kéne kizárni, hogy eljegyzés nélkül, szerelemből? Hidd el, ettől sem leszel kevesebb, csak szabadabb.

De természetesen Rád van bízva, csak nekem ez nem jött be.

2014. aug. 20. 09:56
 45/59 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én személy szerint mindig is nagyon szerettem táncolni. Akár egy elegáns keringőről, akár egy forró salsáról volt szó, mindegy volt nekem. Mindig is nagyon szerettem megélni azt az egységet, amit tánc közben meg lehet élni a másikkal.

Meglepődtem, amikor először tapasztaltam azt, hogy ugyanazt a táncot (ugyanazokkal a lépésekkel) különböző fiúkkal mennyire más táncolni. Hiszen az, aki 20 centivel magasabb nálad, máshogy vezet, mint aki veled egy magas. Valaki nagyon erősen fogja a kezed, valaki épphogy csak megtart. És rengeteg más dolog van ezen kívül, ami fontos lehet ilyen szempontból.

Sokkal jobban szerettem olyan fiúkkal táncolni, akik ugyan talán kicsit rossz ritmusérzékkel, de mosolyogva és vidáman vezettek, mint azok, akik ugyan szinte tökéletesen mozognak, de nem rám néznek, hanem a többi embert nézték hiúan, hogy látják-e, hogy ő milyen ügyesen vezet engem...

Sok párhuzamot lehet vonni a tánc és a szeretkezés között. Egyik sem teljesítménytúra - egyszerűen csak azért vannak, hogy örömünket leljük benne. Nem érzem úgy, hogy a másik kevésbé lenne értékes amiatt, mert több partnere is volt előttem. Ugyanakkor a fordítottja sem igaz, mert attól, hogy ő tapasztaltabb, nem biztos, hogy rögtön egy hatalmas együttlétben lesz részünk, mivel minden embernek megvannak a maga erogén zónái, amit fel kell fedezni. Ami nekem izgató, az lehet, hogy a másiknak taszító. Ahogy egy táncospár is egyre jobban összehangolódik, úgy egy párkapcsolatban is egyre jobban felfedezi egymást a két fél, ha a legfontosabb dolgokban összeillenek, és nyitottak a másikra.

Az, hogy te mikor akarod elveszteni a szüzességed, a te dolgod, mert a szüzességed csak a tiéd, senki másé - még azé a férfié sem, akivel majd először szeretkezel. A lényeg szerintem az, hogy a ne a félelem (mi lesz, ha elhagy?), vagy a büszkeség (nekem a tökéletes kell) hajtson, hanem egyszerűen a bölcsesség (megfelelő keretek) és az életöröm.

Ismerek olyan párokat, akik a házasságig vártak, és boldogan élnek, és olyanokat is, akik nem vártak, és szintén boldogan élnek. Szerintem jobb nem túl sokat várni ezzel, mert nagyon sokat tanulhat az ember önmagáról és másik nemről. De legyen úgy, ahogy te szeretnéd, mert ez a te életed.

2014. aug. 20. 10:57
 46/59 anonim ***** válasza:

Mint ahogy más is mondta már kedves kérdező! Te itt feltettél egy kérdést ... ha kérdezel fogadd el, hogy válaszolnak rá különböző emberek, különböző élettapasztalattal! Nem feltétlen kell egyetértened a válaszokkal, de mindenki segít a saját tapasztalatával és tudjál róla bármit is éltél át, mindig van okosabb és tapasztaltabb ember tőled. Ha bölcs vagy, akkor értelmezed a válaszokat még ha nem is értesz velük egyet és megpróbálod a magad javára fordítani, azt amit lehet belőlük. Az értelmetlen fröcsögésnek, ha neked nem tetsző választ kapsz nincs értelme.

Másodsorban meg nem tudhatod ki válaszol neked itt ... Nem éltél még meg mindent és nem tudhatod, hogy más mit élt meg ... főleg hogy az itteni válaszolók jó részének a gyereke lehetnél.

Viszont ha neked ez fontos és mérce: 20 évvel ezelőtt volt itt mellettünk egy kis háború ... Én is megfordultam háborús zónában, toltak üvöltözve fegyvercsövet a képembe, miközben csőre töltötték és estek nekem bajonettel, hogy kibeleznek ... sorolhatnám ... :-P Ezek csak apró morzsák pár évtized "kalandjaiból" ... Ja! És egy forint hitelem nincs! Azért mert leírtam, hogy a házasságnak milyen gazdasági következményei vannak, nem azt jelenti, hogy nekem bármilyen hitelt is nyögnöm kellene :-P Eleve butaság volt ezt a következtetést levonnod ... Mint, ahogy sok mást következtetést is bután vonsz le :-P

2014. aug. 20. 11:49
 47/59 anonim ***** válasza:
88%
szeintem meg ha most vki jól megdugna jó nagy vastag f.-sszal egyből megváltozna az egész elképzelésed erről a dologról. Le se lehetne lökni a farokról....
2014. aug. 20. 11:50
 48/59 anonim ***** válasza:
100%
Saját magadnak tudsz egy őszinte választ adni arra, hogy mi volt a VALÓS célod azzal, hogy feltetted itt ezt a kérdést?
2014. aug. 20. 12:17
 49/59 anonim ***** válasza:
100%

Csak provokálni akart az ostobája!

Magánügye, ha így gondolja, de direkt kiteregeti, hátha megbotránkoztat minél több embert. Már ha egyáltalán igaz...

18 éves kis csipszar!

Ilyen kijelentés: "A sok szexéhes. Mint az állatok esküszöm...." Meg tele fogalmazási hibákkal. És ez készül orvosira. Agyatlan hülyéje!

2014. aug. 20. 13:36
 50/59 Pumba01 válasza:
100%

Húúha ...

Írtad hogy nem kell barát mert egyetemre akarsz koncentrálni .hát nem is lesz barátod, mert gondolom stréber vagy és tanulsz állandóan és ha lenne is barátod akkor is össze vesznétek mert te tanulnál állandóan és nem lenne időd rá!

Amúgy nem ciki szűz maradni a házasságig csak nem fogsz összeházasodni.

meg is mondom miért: nem fogsz találni magad mellé olyat aki megvárja azt hogy összeházasodjatok és csak utána szexeljetek.

Nem tudsz majd magad mellett tartani egy fiút sem emiatt mert minden fiú elvárja hogy szexelhessen a barátnőjével!

És te ennek nem fogsz eleget tenni!

2014. aug. 20. 19:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!