Ennyire gáz lenne az, hogy csak házasság után akarom elveszíteni a szüzességem?
Nem attól értelmes a válasz, hogy bátorítani próbálnak :)
Nagy hibára futhatsz, ez az igazság.
Az értelmes válasz az, ha erre felhívják a figyelmedet.
Fogj vissza kicsit, ha kérhetem...
Én se minősítettelek téged, te se tedd ezt! Több a felnőtt élettapasztalatom, mint amennyit te összesen éltél! Nem, nem kell, hogy egyetérts emiatt, de ha itt kérdezel, és valakinek a válasza nem egyezik a te álláspontoddal, ne minősítsd rögtön az illetőt. Tudod, alap kultúra...
És OK, legyen.
"Mert egyes emberek csak kivülre látnak, s fogalmuk sincs, hogy igazából mi is történik."
Akkor légy szíves fejtsd ki, mi az, ami ostobaság volt a részemről, mi az, ami ezekben a kultúrákban a nő javát szolgálja! Tehát: miért jó ezekben a kultúrákban nőnek lenni? Ugyanis tényleg csak kívülről látom.
Ne csak hadakozz, érveket kérem!
Ha valami mellett ilyen vehemensen kiállsz, mutasd is be, hogy megismerjük!
Köszönöm.
Ezt így köszönöm, hogy korán reggel fel lett hívva a figyelmem erre a témára ... :-P :-P
Mivel most ébredtem, nem igazán fejteném ki az egészet, bár azt hiszem nem minden szavadról, de minden leírt betűdről meg tudnám indokolni, hogy mekkora baromság.
Drágám! Te nem 18 vagy, hanem maximum 8 ... Legalább is mentális és érzelmi fejlettség szintjén. Sajnos azt kell mondanom, hogy hatalmasat fogsz koppanni, remélem majd lesz benned annyi erő, hogy felállj utána (most azt sem látom)! A 12 éves lányom egészségesebben áll egy kapcsolati kérdéshez és értelmesebben nyilatkozik a szexualitásról.
Egy gyors példával érzékeltetem, hogy mennyire állsz távol a való világtól és mennyire vagy benne a meseszerű rózsaszín ködödben:
"Valamiért úgy érzem, hogy eléggé kell szeretnünk egymást ( és ez a házasság)"
Elárulom neked, hogy a házasságnak semmi köze az érzelmekhez, a házasság egy gazdasági érdekközösség, amelyet két ember felvállal. Ennyi és nem több! Azért írjátok alá a papírt az anyakönyvvezető előtt, mert ezzel elismeritek ezt. Semmi egyéb jelentősége nincs! Nem változtat érzelmeken, nem pecsétel meg semmit. Maximum annyit, hogy ha egyikőtök hitelt vesz fel a másik automatikusan adóstárs lesz :-P ... Egyszerűsíti az adminisztrációkat, pl. nem kell apasági nyilatkozatot tenni, ha gyereketek születik. De a házasság, mint intézmény ezekben a dolgokban ki is merült. Nincs köze szeretethez! Csak két ember aki együtt akarja folytatni az életét, ezzel tudja egyszerűsíteni a közös társadalmi dolgait.
Tehát ha te a házasságra úgy gondolsz, mint a nagy szerelem jelképére, akkor valóban 8 éves vagy, aki Barbi filmeken szocializálódott.
És még a fő vesszőparipámra ki sem tértem, ami a szex ... :-P .. Kezdjük ott, hogy nem is értem kinek kell szűz lány? Bocsánat én nyújtok egy - elég magas - szexuális kultúrát a partneremnek ... Hát azért várok is el :-P Amit tapasztalatlanul senki nem tud nyújtani. Mi lesz, ha egy ilyen férfibe szeretsz bele? Vagy egy olyanba, aki képtelen kielégíteni, vagy üt-ver szex közben? Ugyanis szex nélkül annyira senkit nem tudsz ismerni, hogy ezt felmérd! Elárulom Te kis orvospalánta, hogy a szex alatti tudatállapot, egyfajta skizofrén tudatállapot ... Elég sokan kifordulnak magukból és mások lesznek - persze ez pozitív is lehet ... De ezt te nem tudhatod, mivel fogalmad sincs a szexről :-P ... Ergo nem is tudod miről beszélsz.
Na most meg menj kapcsold ki a Barbi mesét és ha tényleg 18 vagy, próbálj felnőttként gondolkodni, vagy legalább gondold végig, hogy ez mit is jelent.
Ezen az oldalon valahogy minden 18 éves kemény dolgokon ment ár és tele van élettapasztalattal...
Egyébként ha meg lesz egy pasid aki TÉNYKEG felizgat és kívánod akkor ezt majd elfelejted. Nem fogod évekig bírni.
Mostantól 6 éves a szinted ... Egyébként drága kollegina felhívta a figyelmed, hogy ne pocskondiázz senkit, mert nem tudod kivel beszélsz! :-P
Nem az én fogalmaim szerint az a házasság, hanem a törvény és a társadalmi normák alapján! Te vagy fogalomzavarban ezzel a kérdéssel! Te magyarázol bele mást! Mert tudatlan kislány vagy még ...
De idézek neked, hogy lásd nem hülyeséget, hanem tényeket beszélek :-P
"A házasság az európai hagyomány és a hatályos magyar jog szerint egy felnőtt férfinak és egy nőnek jogilag elismert és szabályozott életközössége."
"Az okok amiért az emberek házasodnak széles körben változnak, de általában a következők: törvényes, társadalmi és gazdasági stabilitás; egy családi egység létrehozása; gyermeknemzés és gyermekek nevelése; szexuális kapcsolat legitimizálása ..."
Hát már bocs de akkor mi a f-sznak jöttél te ide? Nem válaszokat vártál, hát itt válaszoltak neked. Te meg játszod itt dámát. Képzeld el másokkal is történnek szar dolgok nem csak te veled!
Te kezdtél el úgy beszélni itt mint valami p-csa. Játszod itt az eszed a semmire. Akkor legyél szűz életed végéig de ne idd verd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!