Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ennyire gáz lenne az, hogy...

Ennyire gáz lenne az, hogy csak házasság után akarom elveszíteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda ( mielőtt kérdeznétek ), 18 éves korom ellenére elég sokan akartak a barátnőjüknek tudni, de igazából csak 1 pasim volt. Valamiért engem annyira felháborít, hogy egyesek fenn vannak ezen akadva. A mai világban ténylegesen ennyire ciki szűz maradni a házasságig? -.-"
2014. aug. 20. 07:15
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
58%
Nem gáz, de én idősebb korosztályhoz tartozom, a te korodbelieknél gáz, számomrab ez becsülendõ
2014. aug. 20. 07:20
 2/59 anonim ***** válasza:
86%
Nem ciki, csak hülyeség. Ha a másikat vonzónak tartod, és van benned egészséges vágy a szexre, akkor mire vársz? Olyan, mintha azt gondolnád, elég lesz neked csak akkor, ha gyereket akarsz szülni, de amúgy nem érdekel a szex.
2014. aug. 20. 07:22
 3/59 anonim ***** válasza:
96%

Becsülendő, vagy nem, eléggé el lehet b*szni a legjobb szerelmi kapcsolatot is, ha rossz a szex. Gyűrűvel az ujjadon meg már nem nagyon mehetsz panaszt tenni, kicsit nehezebb cserélni.

Erkölcsileg tíz pont, életrevalóságból három.

2014. aug. 20. 07:23
 4/59 A kérdező kommentje:
Nem a gyerek szüléssel van itt a probléma. Valamiért úgy érzem, hogy eléggé kell szeretnünk egymást ( és ez a házasság) ahoz, hogy én lefeküdjek vele. Oké, tegyük fel van egy pasim, tök jó meg minden, lefekszünk, aztán meg nemsoká összeveszünk és elhagy -_-"
2014. aug. 20. 07:25
 5/59 A kérdező kommentje:
Meg őszintén most nagyon az egyetemre akarok koncentrálni, és a pasizás nekem nem fér bele, így nincs az a probléma sem, amit az efelett lévő válaszoló mondott.
2014. aug. 20. 07:27
 6/59 anonim ***** válasza:
100%

"Nem a gyerek szüléssel van itt a probléma. Valamiért úgy érzem, hogy eléggé kell szeretnünk egymást ( és ez a házasság) ahoz, hogy én lefeküdjek vele. Oké, tegyük fel van egy pasim, tök jó meg minden, lefekszünk, aztán meg nemsoká összeveszünk és elhagy -_-""

- Mert ugye még sosem váltak el az emberek, minden házasság örökké szól? Olvass utána Jessica Simpson esetének...

Meg szerinted ha az anyakönyvvezetőnél aláírjátok a papírok, akkor hirtelen minden más lesz, jobban szeretitek egymást? Bocsánat, ha nem látom ebben a logikát.

"Meg őszintén most nagyon az egyetemre akarok koncentrálni, és a pasizás nekem nem fér bele, így nincs az a probléma sem, amit az efelett lévő válaszoló mondott."

- Ezt eddig csak szülőktől hallottam. Gondolod, hogy azok a lányok kibuknak az egyetemről, akiknek van barátjuk? Nem, sőt, sokan a szakomon akkor házasodtak meg.

2014. aug. 20. 07:31
 7/59 anonim ***** válasza:
Ki fog téged feleségül venni úgy hogy nem is szexeltél még vele?
2014. aug. 20. 07:32
 8/59 A kérdező kommentje:
Nagyobb az esélye, hogy barátként hagy el, mintsem férj ként. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy hogyan lehet ilyen simán venni ilyen komoly dolgot. Nekem ez totál gáz :(. És az egyetemhez kapcsolódva orvosira szeretnék menni, és csak arra akarok koncentrálni. Majd miután van egy biztos állasom elkezdek randizni. És azt sem itt, mert külföldre szeretnék menni ( nem vagyok magyar ).
2014. aug. 20. 07:37
 9/59 anonim ***** válasza:
Gáznak nem gáz. De felvet pár kérdést. Mi arra a garancia, hogy esküvő után is együtt maradtok? Mi van akkor, ha valami nem klappol az ágyban? Ha pl a férjedről kiderül, hogy egy önző dög az ágyban? Vagy olyanhoz ragaszkodik, amit te nem akarsz megtenni? A tiszta erkölcs becsülendő. De nézd meg azokat a kultúrákat, ahol még ez a szokás, mennyi joguk van ezeknek a nőknek? Gyakorlatilag tulajdonként vannak kezelve.
2014. aug. 20. 07:42
 10/59 A kérdező kommentje:
Most hülyeséget mondtál. Csak fogom ismerni annyira ( meg ő is engem ), hogy tudjam milyen ember. Különben nem házasodnánk össze. Nincs rá garancia, de akkor is ott van az a tudat nekem, hogy mi összeházasodtunk. És ha elválunk és lesz egy másik férjem? Inkább mondanám azt neki, hogy egyedül az ex-férjemmel voltam, mintsem hogy össze-vissza feküdtem minden 3 hónapos kapcsolat után. A kultúrákról meg nagyon tévedsz. Egy kivülállónak lehet, hogy úgy jön le a dolog, de ameddig nem tapasztaltad ne beszélj ostobaságokat.
2014. aug. 20. 07:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!