Ennyire gáz lenne az, hogy csak házasság után akarom elveszíteni a szüzességem?
Becsülendő, vagy nem, eléggé el lehet b*szni a legjobb szerelmi kapcsolatot is, ha rossz a szex. Gyűrűvel az ujjadon meg már nem nagyon mehetsz panaszt tenni, kicsit nehezebb cserélni.
Erkölcsileg tíz pont, életrevalóságból három.
"Nem a gyerek szüléssel van itt a probléma. Valamiért úgy érzem, hogy eléggé kell szeretnünk egymást ( és ez a házasság) ahoz, hogy én lefeküdjek vele. Oké, tegyük fel van egy pasim, tök jó meg minden, lefekszünk, aztán meg nemsoká összeveszünk és elhagy -_-""
- Mert ugye még sosem váltak el az emberek, minden házasság örökké szól? Olvass utána Jessica Simpson esetének...
Meg szerinted ha az anyakönyvvezetőnél aláírjátok a papírok, akkor hirtelen minden más lesz, jobban szeretitek egymást? Bocsánat, ha nem látom ebben a logikát.
"Meg őszintén most nagyon az egyetemre akarok koncentrálni, és a pasizás nekem nem fér bele, így nincs az a probléma sem, amit az efelett lévő válaszoló mondott."
- Ezt eddig csak szülőktől hallottam. Gondolod, hogy azok a lányok kibuknak az egyetemről, akiknek van barátjuk? Nem, sőt, sokan a szakomon akkor házasodtak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!