Miért változtak meg ennyire a szüzességgel kapcsolatos kérdése?
Figyelt kérdés
Pár éve valahányszor felléptem erre az oldalra mindig azt láttam a szüzesség kategóriában hogy "XY éves vagyok és még szűz géz szerintetek stb"
Ezekkel együtt tudtam érezni mert én közéjük tartozok.
Ezzel szemben most mit látok "12,13,14 évesen gáz elveszíteni a szüzességet, elveszítsem-e stb"
Nagy része ezeknek kamu és már unalmas a régiekkel én jobban azonosulni tudtam. A mostaniak inkább valakinek idegesítőek valakinek pedig(mint nekem)unalmasak.
2014. aug. 16. 12:15
1/8 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek ne azon lovagoljatok hogy a gáz helyett "géz"-t írtam. Előre is köszi mindenkinek.
2014. aug. 16. 12:17
3/8 anonim válasza:
Mert a világ egyre jobban elk urvul. Lassan már 14 éves anyukák fogják kérdezgetni, hogy az gáz-e, ha az újszülött gyerekük még szűz.
4/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor jobb volt az-az idő mikor 20 fölöttiek kérdezgették hogy géz-e szűznek lenni.
2014. aug. 16. 21:32
5/8 anonim válasza:
Igen, jobb volt. Az is teljesen normális, ha valaki 20 évesen még szűz. Aki nem így gondolja, az legyen csak nagyra azzal, hogy már szétkúrták az agyát/vagy szétkúrta valakinek az agyát. Ezzel csak a csótányságukat bizonyítják.
6/8 anonim válasza:
egyáltalán nem kamu hogy manapság 12 körül veszíti kel szüzességüket.
12 éves gyerekek azzal a tudattal mennek iskolába hogy az osztály fele legalább már nem szűz, cigizett és ivott is már. okostelefon, divatos öltözék szintén alapELVÁRÁS.
a világ is megváltozott. évek alatt érzékelhető.
7/8 sweetbabe4 válasza:
Ilyen a mai világ sajnos.. 12-13-14 éves korban normális dolog lett, hogy valaki már nem szűz. Szerintem ez nem menő, hanem egyenesen ultragáz. Mint amikor a gyerekek felnőtteset játszanak. És persze emellett cigiznek, piálnak. És ezek lesznek a jövő fellnőtjei..
8/8 anonim válasza:
a jelen cigizőpiálószexelő felnőttjeit sem kell félteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!