Csak én vagyok ennyire konzervatív?
Nosss arról lenne szó , hogy manapság látom az olyanokat , hogy 14-15 éves korombeli lányok már elveszítik a szüzességüket . Nekem még jóformán barátom sem volt ,nem hogy szerelemről , vagy sexualitásról beszéljek . (Hozzáteszem , hogy semmi irigység sincs bennem , csak ezen a mai nap folyamán elgondolkodtam) Szerintem egy nőnek várnia kéne 17-18 éves koráig , amikor kicsit komolyabb kapcsolatok is kitudnak bontakozni , mindenféle divatból ne adja oda magát .
14/L
"hogy az első szerelemből és ne kamaszkori fellángolásból történjen meg"
Az nem ugyanaz?? Na jó, én akkor teljesen kezdő vagyok, 25 évesen egyszer már csaknem szerelmes voltam, de nem tudni, hogy ez fellángolás volt, vagy ez már az volt, de csak a szele csapott meg... amikor másból hiányzik az, ami abban az egy valakiben venne van. És abból se lett semmi, de akkor először mondtam el valakinek, hogy járni akarok vele igencsak. A lényeg, hogy már ilyen is volt.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!