Mikor ajánlott elveszteni? Egy számot kérnék!
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 17:22
5/9 anonim válasza:
Ezt így senki sem tuja megmondani, csak egy általa jónak vélt számot be pötyög. Az az igazság, hogy ez lehet 14-16-17..... évesen, ez attól függ, hogy érzelmileg és értelmileg milyen érett. Remélem segítettem a válaszommal! :)
6/9 anonim válasza:
Romantic - Vágyom rád
(Ez megfelelő szám?)
8/9 anonim válasza:
18, de az csak személyes tapasztalat. Én akkor éreztem magam igazán érettnek ehhez :)
9/9 anonim válasza:
13-16-18...Átlagosan. De lehet,20-22-26. Vagy akár 40-is. Szerintem 30-35-nél már érdemes elveszíteni,de az sem baj,ha nem jön össze. Ez egyénektől függ. De senki ne érezze magát cikinek,mert szűz. Elveszteni,bárhol,és bármikor lehet. Akár 5-vagy 10.000-ért a VIII-ban. De az NEM Szerelem. Szubjektív,privát véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!