Gyorsan vagy lassan tolja be a barátom első alkalomnál?
Figyelt kérdés
hogy fáj kevésbé?2014. aug. 1. 20:18
2/13 anonim válasza:
Gyorsan, így hamar túl lesztek rajta :D
3/13 anonim válasza:
Én a lány reakcióitól függően csinálom és közben beszélek hozzá hogy milyen és mennyire fáj, hogy mehet.
4/13 anonim válasza:
szerintem is minnél gyorsabban kellene és ne érdekeljen közbe a malac visítás mert így is úgy is fáj neki úgy legalább gyorsabban túl lesz rajta
5/13 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy itt pár embernek nem való a szex...
Oda figyelve és lassan, semmiféle képen sem hirtelen és erősen.
6/13 anonim válasza:
"malacvisítás"....Hát te egy igazi tapló senki lehetsz...
7/13 anonim válasza:
Hát inkább lassan, aztán ha nem fáj annyira nyilván gyorsabban beteszi. Ezt inkább a körülmények döntik el.
8/13 anonim válasza:
Szerintem hasznos lenne, ha elolvasnád itt a 4. hozzászólásban a tanácsokat:
(Dowd nevű felhasználó válasza)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__51..
9/13 anonim válasza:
Minél lassabban, érzéssel, szerelmesen, kellemesen.
10/13 anonim válasza:
Szerintem kinek mi, nem vagyunk egyformák.
Nekem az első úgy történt, hogy fokozatosan beljebb engedte, igaz fájt egy kicsit de egy idő után már én húztam magamba, hogy ne fájjon annyira :D
Szóval szerintem te is csináld fokozatosan, de ha jelez, hogy nagyon fáj akkor állj meg vedd ki és kezd újra, esetleg az elején mozoghatsz is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!