Létezik olyan hogy a pasi az első alkalomnál jó?
Figyelt kérdés
Folyton irkál egy csaj rám hogy menjek át hozzá ő van otthon meg a barátnője és kétlem hogy mást akarnának többször célzott is de még nem voltam csajjal együtt azaz pont még nem dugtam. valami tippek ha átmegyek hogyan lehetnék jó egyszerre mindkettőnek?2014. júl. 17. 04:28
1/5 anonim válasza:
Gondolom a lányok majd betanítanak,ha annyira rád kattantak.
Előtte verd ki,hogy ne sülj el olyan hamar.
Óvszert vigyél.
2/5 anonim válasza:
Hát ha tényleg ekkora mákod van, hogy egyszerre 2 csajjal veszítsed el, akkor én ki nem hagynám ezt a lehetőséget a helyedben :D
Ahogy előttem írták, indulás előtt verd ki, aztán akkor nem fogsz olyan hamar eldurrani.
Amíg az egyikkel szexelsz, ujjazd a másikat vagy nyald. De lehet azt ők megoldják egymásnak :D :P
Gumit fel, aztán adj a testüknek! :D
3/5 anonim válasza:
De azért a vesédre előtte köss biztosítást, nehogy eladják.
4/5 anonim válasza:
ott várja 2 nuni, ez meg itt írogat. beteg.
5/5 anonim válasza:
ez komoly? nem lehetsz olyan mázlista, hogy két csajjal veszítsd el...
ők mennyire tapasztaltak, hány pasijuk volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!