Csajok/pasik! Első alkalomnál mire kell figyelni?
Barátnőmmel elsőre készülünk, és mi a jó póz ilyenkor, mit javasoltok? Tapasztalt pasik véleménye is érdekel, ha segítő szándékkal ír!
17/F
Téged is jól megnevelt a társadalom... :-)
Vannak dolgok az életben(sőt szinte csak az van), amire nem kell és nem is muszáj készülni... ...de a társadalom azt neveli belénk, hogy minden egyes cselekedetünkhöz kell lennie valamiféle protokolnak, szabályrendszernek... ...így akarják elérni, hogy tudatosnak látszódjunk... :-)
De nem ettől leszünk emberek!
Ha szereted a nődet, akkor itt akárki mondhat akármilyen tanácsot, javaslatot... ...én pl. hülye lennék megfogadni... ...hiszen az életben minden csak az aktuális szituációtól függ!
1. készülünk... neeem, drága, erre nem készülünk. Pettingelünk sokszor, aztán egyszer - mikor a lány nem fél - tovább lépünk.
2. sokan mondják a misszionáriust, hogy fú... barátom úgy mind a mai napig nem tud behatolni, úgyhogy én sem abban vesztettem el.
3. lazuljatok el - főleg ő -, nyald orgazmus közelire (én, ha elmegyek, sokszor lenullázódik a vágyam), és a reakcióit figyelve hatolj belé.
4. soha ne erőszakoskodj - ha félúton visszatáncol, fogadd el, és fejezzétek be máshogy.
Lehetne tanulni, és érdemes is lenne. Kár, hogy nálunk nem oktatják. Keleten igen, és ott van is kultúrája.
Ne úgy készüljetek, hogy "na most". Szépen, fokozatosan haladjatok előre a különböző dolgokban, és egyszer majd meglesz ez is.
Törölközőt terítsetek le, és ne legyél erőszakos.
Ha közben megijed, és abbahagyná, fogd vissza magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!