Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon szegyenlos vagyok, es...

Nagyon szegyenlos vagyok, es miert van ez?

Figyelt kérdés
Nagyon szegyenlos vagyok altalaban. Nem szeretem a testemet. Csak a legjobb baratnom elott tudok onmagam lenni, ezert felek az elso szextol, hogy, ha elkezdenenk egy fiuval, akkor biztos nagyon bena lennek, mert szegyenlos vagyok. Mit tudnek csinalni, hogy magabiztosabb legyek?
2014. aug. 1. 01:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a gátlásaid. Elsőre ne is akarj megfelelni. Lehet, hogy nem sikerül, de hidd el az én első pár alkalmam se volt tuti.
2014. aug. 1. 01:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Először meg kéne fogalmaznod, hogy miért.
2014. aug. 1. 01:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Pont azért mert másokhoz hasonlítod magad és azt hiszed hogy bármiben is hátrányban vagy tőlük. El kéne magad fogadni.
2014. aug. 1. 01:13
 4/10 anonim ***** válasza:
14%

önzőség valamilyen szinten,mert végig magadra figyelsz nem a parteredre.

és igénytelenség is,mert ha valaki ennyire nárcisztikus,hogy folyamatosan magával van elfoglalva,akkor miért nem edz,miért nincsen pontos étrendje,hogy tökéletes teste legyen?

2014. aug. 1. 01:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a valaszt! Utolsonak: Honnan veszed, hogy nincs etrendem, nem edzek? Igen is, edzek, es zoldseg-gyumolcsoket eszem, nagyon sokat szenvedek a kulsom miatt! Es probalok tenni erte, hogy ne ilyen legyen!
2014. aug. 1. 01:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha jön majd valaki, akivel megszeretitek egymást, természetes lesz a kezdeti aggodalom, hogy nem tetszel majd neki meztelenül, de ez nem így lesz. Persze tök természetes, hogy most ezen izgulsz, nem tudod még, milyen az igazi szerelem, amikor a felek elfogadják egymást. Csak annyi a fontos, hogy ne ess túlzásba, ne legyen beteges az aggodalmad. Egészséges mértékben lehet emiatt izgulni (feleslegesen), és a partnered is el fogja nézni, és majd biztat. Ez így működik ilyenkor. Majd elmúlik.

L22

2014. aug. 1. 01:23
 7/10 anonim ***** válasza:

zöldség meg gyümölcs?

innen látszik,hogy gőzöd sincsen az étrendről.

az étrend a fehérjére épül,ez a legfontosabb tápanyag a hús és a tojás.

a zöldség a rost azért kell,hogy a fehérje rendesen fel tudjon szívódni.

a gyümölcs meg tápanyag szempontjából cukros víz,szóval sokat nem ér felesleges.

egy rendes multivitaminnal többre mennél.

2014. aug. 1. 01:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Ennek a fogyokura tippeket osztogatonak: Tudom, mit kell ennem, nem hiszem, hogy benne lett volna a kerdesembe az, hogy mit egyek es mit ne. Valoszinu, hogy eszem mast is a zoldsegen es a gyumolcson kivul, remelem nem kell leirnom egy heti etrendemet a kedvedert!:) Ahogy olvasgatok mas valaszokat is ezen az oldalon, azt vettem eszre, hogy korulbelul minden harmadiknal van olyan valaszado, aki belekot valamibe es veszekedes lesz. Megprobalhatna mindenki egy picit kedvesebb lenni a masikkal. Mielott leirnank valamit, atgondolhatnank, hogy erdemes-e leirni. Most ez tudom nem tartozott ide, de muszaj volt leirnom!:D 22L uzennem: Most ugy latszik van egy fiu, akivel lehetne koztunk valami, azert is erdekelt annyira ez a kerdes, amit feltettem:) Es koszonom a valaszt.
2014. aug. 1. 01:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Őszintén (és bunkón): sehogy

A személyiséged egy olyan dolog amit rohadt nehéz negvaltoztatni, csak légy turelmes

2014. aug. 1. 01:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van!!:)
2014. aug. 1. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!