Miért köti sok ember a korhoz a szüzesség melétét illetve elveszítését?
legyetek szívesek ne azon lovagoljatok hogy 1db G betű kimaradt a meglétét szóból!
Előre is köszönöm.
Én sem azért mondtam (2.válaszoló vagyok).
Csak fiatal korban kevés olyan van h egyből mondjuk férjhez is megy
Hát, engem szűz létemre akkor is zavar, hogy sokan ennyire a korhoz kötik a dolgokat. Nyilván nem ez az átlagos, de simán el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor egy 13 éves lány elveszíti a szüzességét (nem erőszakkal). Ismertem olyat, aki 13 évesen feküdt le a pár évvel idősebb barátjával, akivel 3 éve együtt voltak. A lány akkor már tetsileg és lelkileg is érett volt a szexhez, és igen, akkor még nem házasodtak össze, de később igen. Ez persze kirívó.
De sokan nem fogják fel, hogy a mai világban sem minden 13 éves lány azért veszíti el a szüzességét mert minden áron el akarja. Sokan szerelmesek, vagy csak azt hiszik, néha átverik őket idősebb fiúk. Igen tapasztalatlanok, és nem biztos, hogy megfelelően döntenek, és igen régebben, sokkal ritkább volt az ilyen, de felesleges egész életben egy számmal a homlokunkon rohangálni, mert sok esetben a szám egyáltalán nem jellemzi az illetőt.
Persze a kislányomra majd igyekszem vigyázni, mert tényleg van, hogy valami túl korai, de az, hogy most mindenhol számokkal dobálózzunk, vagy netán megkeressük a bűvös határt, teljesen értelmetlen és felesleges szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!